ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Η πρόκριση κρίνει πολλά…

Στον ευρωπαϊκό μας δρόμο βρέθηκε μετά την πρόκριση επί της Ζαλγκίρις, η Ιρλανδική Σιάμροκ. Μετά και τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα φάνηκε δυστυχώς ότι δεν ήταν και ότι καλύτερο καθώς οι Ιρλανδοί είναι δυνατοί και με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους ήδη μας έβαλαν δύσκολα, αφού θα τολμήσουμε να το πούμε ότι είμαστε με την πλάτη στο τοίχο.

Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση καθώς σε περίπτωση που κάτι στραβώσει τότε δυστυχώς θα υπάρξει πολύ μουρμούρα και για να φτιάξει πάλι η κατάσταση θα αργήσει πολύ. Για να μην πάει χωρίς αντίκρισμα η μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης μας με τις φετινές μεταγραφές, πρέπει με κάθε τρόπο την ερχόμενη Πέμπτη(1/8) στο ΓΣΠ να μπούμε δυνατά στον αγώνα και με πολλή προσοχή στα στημένα των Ιρλανδών, ίσως ο μοναδικός τρόπος που μπορούν να μας απειλήσουν.

Μεταγραφές επιθετικού, μέσου, δανεισμοί ποδοσφαιριστών και άλλα ζητήματα θεωρούμε ότι είναι δευτερεύοντα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας το γνωρίζουν αυτό και θα τα δώσουν όλα και ευελπιστούμε να ψάχνουμε εισιτήρια για Βιέννη από το βράδυ της Πέμπτης.

Για τον κόσμο μας χιλιοειπωμένο, οι καταστάσεις γνωστές με την κάρτα φιλάθλου, όσοι θα πάμε να βοηθήσουμε με τη ψυχή μας την ομάδα για την ανατροπή πρόκριση!

Comments
To Top