ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ο Γκάκπε… ο Μεριέμ και ο Πινίγια!

Ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σεργκέ Γκακπέ, υπήρξε συμπαίκτης με δύο πρώην παικταράδες που φόρεσαν την “κυανόλευκη φανέλα” με το Θεό Απόλλωνα στο στήθος.

Χρονολογικά ο Γκακπέ υπήρξε συμπαίκτης με τον Γάλλο Καμέλ Μεριέμ ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα για 2 περιόδους 2013/14 και 2014/15 καταγράφοντας 80 συνολικά συμμετοχές, 61 στο πρωτάθλημα, 5 στο κύπελλο και 13 στην Ευρώπη, σκοράροντας συνολικά 5 γκολ! Σεργκ Γκακπέ και Καμέλ Μεριέμ αγωνίστηκαν μαζί στην ομάδα της Μονακό για 4 αγωνιστικές περιόδους από το 2005/06 μέχρι το 2008/09 και έπαιξαν μαζί σε 48 συνολικά αγώνες!

Πέραν του Μεριέμ υπάρχει ακόμα ένας πρώην ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον Απόλλωνα, μεγάλο όνομα κι αυτός, που αγωνίστηκε μαζί με τον Γκακπέ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χιλιανό  Μαουρίσιο Πινίγια, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα πέντε φορές σκοράροντας και 2 γκολ!

Γκακπέ και Πινίγια αγωνίστηκαν μαζί την περίοδο 2015/16 στην Αταλάντα παίζοντας δύο αγώνες μαζί απέναντι στη Φιορεντίνα και Τορίνο, αγώνες που δέχτηκαν την ήττα και στους δύο!

Comments
To Top