ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αγκίρε και Σαρδινέρο εξαργυρώνουν την καλή απόδοση τους…

Την προετοιμασία της ολοκλήρωσε χθες(7/8) η ομάδα μας με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του σημερινού αγώνα κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Με τις τέσσερις δεδομένες απουσίες των Σακέττι, Παπουλή και Ζελάγια αλλά και του τραυματία Εμπιντά, ο προπονητής της ομάδας μας καλείται να βρει τις λύσεις που θα μας δώσουν την ευκαιρία να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα εκείνο που θα μας αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Αγκίρε και Σαρδινέρο εξαργυρώνουν το πιο πιθανόν την καλή απόδοση που είχαν στον επαναληπτικό κόντρα στη Σιάμροκ, αφού θα πάρουν θέση στην αριστερή πλευρά, ο πρώτος στα αριστερά της άμυνας και ο δεύτερος στα αριστερα της επιθετικής γραμμής. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιούστε με τον Σάλαι.

Στα δεξιά της αμυντικής γραμμής ο Πέδρο και αριστερά ο Αγκίρε, ενώ στο κέντρο θα είναι οι Μαρκοβιτς με τον Χάμπο. Μπροστά τους θα είναι ο Περέιρα και στα άκρα της επιθετικής γραμμής, δεξιά ο Γιαννιώτας και αριστερά ο Σαρδινέρο. Στην κορυφή θα προτιμηθεί ο Γκάκπε και όλοι ευελπιστούμε να είναι στη μέρα του και να πάρει τη «σκυτάλη» από τον Ζελάγια στο σκοράρισμα.

Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια τόσο από τους πρώτους έντεκα αλλά και απ΄αυτούς που θα μπουν αλλαγή, όπως είπε και ο προπονητής μας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, έτσι ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Comments
To Top