ΑΝΤΡΕΣ

ΘΡΥΛΟΣ στη Βιέννη και σημαντικό προβάδισμα!!!

Με εκπληκτική απόκρουση του Μολ στο 5΄ξεκίνησε ο αγώνας μας κόντρα στην Αούστρια. Σε αντεπίθεση του αντιπάλου από δεξιά η μπάλα έφτασε στην περιοχή αλλά ευτυχώς το σουτ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ελβετό μας τερματοφύλακα. Στο 10΄ωραία κάθετη πάσα του Μάρκοβιτς στον Γκάκπε που όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει και χάθηκε μεγάλη προυπόθεση για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και στο 12΄μετά από κόρνερ του Πέδρο. ο Γιούστε έπιασε το γυριστό σουτ που πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 14΄ήρθε το γκολ με τον Μάρκοβιτς να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, μετά από ωραία ενέργεια του Γκάκπε που πάσαρε στον Γιαννιώτα που σούταρε και η μπάλα κτύπησε σε χέρι αντιπάλου!!!

Μετά και το γκολ που πετύχαμε ο αντίπαλος προσπάθησε να πιέσει, όμως εκτός από ένα σουτ που πέρασε έξω δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας με τον Περέιρα μετά από κάθετη πάσα του Γκάκπε να μην κάνει καλή σέντρα, ενώ μετά από σέντρα του Αγκίρε ο Μάρκοβιτς δεν πρόλαβε για την κεφαλιά. Η ομάδα μας πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και έλεγχε το παιχνίδι.

Στο 35΄η ομάδα μας κινδύνευσε με δύο συνεχόμενα κόρνερ αλλά ευτυχώς δεν απειληθήκαμε εκτός από ένα σου που έδιωξε ο Μολ με γροθιές. Στο 41΄ο αντίπαλος ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Μολ στην εκτέλεση πέναλτι. Παρά το γκολ που δεχθήκαμε η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει στα εναπομείναντα λεπτά του ημιχρόνου κάτι όμως που δεν έγινε και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1!

Με μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού μετά από πάσα του Γιαννιώτα στην περιοχή, ο Σαρδινέρο άργησε να κάνει την προσπάθεια με αποτέλεσμα ο αμυντικός να διώξει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Εντυπωσιακή αντεπίθεση για την ομάδα μας στο 50΄ με τον Χάμπο να δίνει στον Γιαννιώτα, αυτός ωραία κάθετη και πάλι στον Γκάκπε που πλάσαρε εντυπωσιακά κάνοντας το 1-2!!!

Στο 54΄ο Χάμπος βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 59΄ο Μάρκοβιτς προσπάθησε να κάνει κάτι πολύ φιλόδοξο, σούταρε σχεδόν από το κέντρο αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 63΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να μπαίνει στη θέση του Γιαννιώτα, που κέρδισε το πέναλτι και έδωσε την ασίστ στο Γκάκπε στο δεύτερο γκολ της ομάδας μας.

Στο 70΄αντεπίθεση για την ομάδα μας με τον Πίττα να μπάινει στην περιοχή να σουτάρει, η μπάλα όμως κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέδρο αλλά η κεφαλιά του Σάλαι πέρασε έξω. Τεράστια και πάλι ευκαιρία για την ομάδα μας στο 72΄με τον Πίττα να βρίσκει τον Σαρδινέρο που το πλασέ το αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Περέιρα η μπάλα ήρθε στον Πέδρο που σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Ντεμπούτο στο 74΄για τον Ενσούε που μπήκε στη θέση του Περέιρα, ενώ στο 75΄σουτ του Πίττα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 76΄με τον Ενσούε να σουτάρει όμως μετη μπάλα να αποκρούετε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το πεντάλεπτο της πίεσης από την ομάδα μας δεν έφερε αποτέλεσμα, παρά τις ευκαιρίες.

Το παιχνίδι μπήκε στο τελευταίο του δεκάλεπτο με τους ποδοσφαιριστές μας να κρατάνε εύκολα το υπέρ μας αποτέλεσμα. Στο 85΄η τρίτη αλλάγη για την ομάδα μας με τον Βασιλείου να μπαίνει στη θέση του Αγκίρε που τα πήγε πολύ καλά και στον σημερινό αγώνα. Στο 88΄ωραίο σουτ του Σαρδινέρο πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι του αντιπάλου.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων με μια κεφαλιά του Ενσούε να μην είναι δυνατή για να απειλήσει τον τερματοφύλακα, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ενσούε κέρδισε την κόκκινη του αντιπάλου. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας.

Πολύ καλή η ομάδα μας στον αγώνα που πήρε σημαντικό προβάδισμα με την εκτός έδρας νίκη με 1-2 και θέλει μια καλή εμφάνιση για να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη(15/8)

Comments
To Top