ΑΝΤΡΕΣ

«Είμαι ευχαριστημένος με το ξεκίνημα μου στον Απόλλωνα, όμως ακόμα υπάρχει δρόμος»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ζοέλ Μολ μετά τη νίκη κόντρα στην Αούστρια στη Βιέννη.

Αναλυτικά:

«To 2-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και μπορούμε να βελτιωθούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με το 2-1, αν και μπορούσαμε για περισσότερα γκολ. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για ακόμα μια μάχη την επόμενη βδομάδα και να το τελειώσουμε στη Λευκωσία».

Για την ετοιμότητα του Απόλλωνα σε σχέση με την Αούστρια που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της:

 «Αρχίσαμε και εμείς τέσσερις βδομάδες πριν. Είχαμε τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Είχαμε καλή προετοιμασία κι αυτό βγαίνει στους αγώνες. Ήταν καλό που ξεκινήσαμε από τον πρώτο γύρο γιατί είμαστε ήδη σε πολύ καλή φόρμα. Μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε. Κάνουμε ακόμα λάθη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως είμαστε μια δυνατή ομάδα φέτος».

Για τη δική του εμφάνιση:

«Το πρώτο γκολ είναι πάντα σημαντικό και κατευθύνει το παιχνίδι σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ήταν σημαντική η απόκρουση μου στην αρχή όμως δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό. Πρέπει να αποκρούω αυτές τις προσπάθειες. Ήμουν κοντά στο να αποκρούσω και το πέναλτι. Ήταν μια καλή εκτέλεση που μπορούσα να αποκρούσω. Από το πέναλτι μπορεί να δεχθείς γκολ, όμως ο στόχος μου είναι να κρατάω το μηδέν. Σε πέντε παιχνίδια είμαι ευχαριστημένος με το ξεκίνημα μου στον Απόλλωνα, όμως ακόμα υπάρχει δρόμος».

Για το ότι ήταν παλιά στις μικρές Εθνικές της Ελβετίας δεύτερος πίσω από τον Ρόμαν Μπούρκι, τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ. Τόσο ο Απόλλωνας όσο και η Ντόρτμουντ έχασε πέρσι το πρωτάθλημα. Μπορούν φέτος να το πάρουν;

«Φυσικά και εμείς και η Ντόρτμουντ μπορούμε να το πάρουμε. Έχουμε όμως και δυνατούς αντιπάλους. Αυτοί έχουν την Μπάγερν και εμείς δυνατές ομάδες να αντιμετωπίσουμε. Ήταν φανταστικό να παίζω με τον Ρόμαν είναι από τους τοπ κίπερ του κόσμου. Είναι απίστευτος και είναι υποτιμημένος στη Γερμανία αφού οι Γερμανοί προτιμούν τους… Γερμανούς. Είναι ίσως ο καλύτερος στην Μπουντενσλίγκα και στους τοπ 10 του κόσμου».

Comments
To Top