ΑΝΤΡΕΣ

«Όλοι στην ομάδα με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή…»

Μετά το τέλος του αγώνα στη «Generali Arena» και τη νίκη της ομάδας μας με 2-1 κόντρα στην Αούστρια, ο νεαρός Ούγγρος αμυντικός της ομάδας μας Αττίλα Σάλαι  στον απεσταλμένο της SPORTDAY και του Super Sport fm 104.0 Παύλο Πελεγκάρη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η οικογένεια του Σάλαι βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα καθώς Βουδαπέστη και Βιέννη δεν είναι μακρία. Ο πατέρας του Τόμας και η μητέρα του Εύα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του το πανηγύρισαν δεόντως και χάρηκαν πάρα πολύ.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Σάλαι:

«Ένιωσα μεγάλη χαρά που η οικογένεια μου βρέθηκε στην Βιέννη για να με παρακολουθήσει και χάρηκα ακόμα περισσότερο που νικήσαμε και τους έκανα περήφανους. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια δυνατή και ιστορική ομάδα όπως η Αούστρια και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο κομμάτι της τακτικής και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους. Βέβαια τίποτα δεν τελείωσε, πρέπει και στον επαναληπτικό να είμαστε το ίδιο σοβαροί για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε» είπε για το μεγάλο διπλό και την προσπάθεια πρόκρισης και συμπλήρωσε για την επιλογή του να συνεχίσει στην Κύπρο και στο πρωτάθλημα μας:

«Αρχίζω σιγά, σιγά να προσαρμόζομαι στην Κύπρο αλλά θέλω ακόμα λίγο χρόνο για να μάθω τη Λεμεσό. Όλοι στην ομάδα με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και το ένιωσα πολύ όταν πέτυχα εκείνο το σημαντικό γκολ με την Σάμροκ Ρόβερς. Όλοι μου συμπεριφέρονται άψογα και περιμένω να αρχίσει και το πρωτάθλημα. Ξέρω πόσο πολύ λείπει ο τίτλος πρωταθλήματος από την ομάδα μας».

Comments
To Top