ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός, ο Στέργιος Ξυστούρης assistant coach!

Η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα δείχνει πανέτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας κλείσει το μεταγραφικό του σχεδιασμό αλλά και με τον νέο assistant coach, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό μας Στέργιο Ξυστούρη.

Ο Στέργιος γνωστός σε όλους μας αφού είναι ο προπονητής της ομάδας Καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα αλλά και προπονητής στις Ακαδημίες του Γυναικείου τμήματος του Σωματείου μας θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Τόνυ Κωνσταντινίδη. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, με ειδικότητα την καλαθόσφαιρα και η αγάπη του για τα τμήματα της Καλαθόσφαιρας είναι δεδομένη.

Η ομάδα μας έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, στην οποία θα κοιτάξει ψηλά με στόχο τη διάκριση. Στην ομάδα έχουν έρθει από πλευράς γηγενών καλαθοσφαιριστών οι Ραφαήλ Αναστασίου και Μάριος Γεωργίου που μαζί με τον Στέφανο Ηλιάδη και τον Αρτέμο Τομπάζο, αλλά και τους νεαρούς Μάριο Ιωαννίδη, Λεωνίδου και Χαραλάμπους θα συνθέσουν το Κυπριακό στοιχείο της ομάδας μας.

Από πλευράς ξένων ήρθαν στην ομάδα μας πέντε Αμερικάνοι καλαθοσφαιριστές, οι Malik Hines, Liam O’ Reilly, Alex Peacock, Zacarry Douglas και Στέρλινγκ Τάμπλιν. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας Τόνι Κωνσταντινίδης θέλει με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι όλα στην εντέλεια κάτι που έχει γίνει.

Comments
To Top