ΑΝΤΡΕΣ

«Αν χρειαστεί να παίξω ως τερματοφύλακας θα το κάνω…»

Ο Εμίλιο Νσούε μίλησε στην μεικτή ζώνη στα ΜΜΕ και ανάφερε τα εξής μετά το τέλος του επαναληπτικού κόντρα στην Αούστρια:

Για την πρόκριση: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη νίκη. Ξέρουμε ότι δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι. Τώρα επικεντρωνόμαστε στα πλέι οφ με την Αϊντχόφεν, για εμάς είναι σαν τελικός, θα τα δώσουμε όλα. Ελπίζω να κερδίσουμε για να παίξουμε στους ομίλους».

Για γκολ του Γκακπέ και αν άλλαξε τον αγώνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου: «Ήταν πολύ σημαντικό το γκολ, μας έδωσε δύναμη και αυτοπεποίθηση, άλλαξε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται σε διαφορετικές θέσεις: «Ήρθα για να παίξω όπου με χρειάζεται ο προπονητής. Αν χρειαστεί να παίξω ως τερματοφύλακας θα το κάνω. Χρειάζομαι χρόνο γιατί προέρχομαι από μεγάλη απραξία. Χρειάζομαι λεπτά, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Περιμένω να γίνω ακόμη πιο δυνατός, αυτή την στιγμή είμαι αδύνατος. Ο προπονητής μου ξέρει την κατάσταση, οπότε ο στόχος μου είναι να παίρνω λεπτά και να είμαι πανέτοιμος στο φινάλε της σεζόν όπου θα κριθούν όλα στο πρωτάθλημα».

Comments
To Top