ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης…

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Σωφρόνη Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Αούστρια Βιέννης.

Αναλυτικά:

«Είπα ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και έτσι ήταν. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μπήκε πίεση στην ομάδα, όμως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αντέδρασαν και έκαναν το 3-1. Ξέρουμε τι σημαίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι και αλίμονο να λέμε ότι η Αούστρια είναι μικρή ομάδα. Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο Απόλλωνας, είχαμε δύσκολο παιχνίδι αλλά πήραμε την πρόκριση με 2 νίκες. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την αντίδραση και την φυσική κατάσταση για να γυρίζουν το παιχνίδι. Οι παίκτες έδειξαν δυνατοί, παρόλο που στο προηγούμενο παιχνίδι μείναμε με 10 παίκτες αντιδράσαμε.

Περιμένουμε τον αντίπαλο. Θα έχουμε δύσκολο αντίπαλο. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολος και ποιοτικός, αλλά αν περάσουν οι Νορβηγοί σημαίνει έκαναν καλή δουλειά. Θα πάμε στον αγώνα όπως με την Βασιλεία, θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας.

Ήταν μεγάλη μέρα για τον Ελληνισμό για όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν και όσοι μας είδαν τηλεοπτικά να τους ευχαριστήσω. Τους στέλνουμε χαρούμενους στην Λεμεσό».

Πέρσι σε κάποια παιχνίδια ντέρμπι ο Απόλλωνας προηγείτο και του το γύριζαν. Φέτος είναι αλλιώς και αντιδρά ακόμη και με 10 παίκτες:

«Σίγουρα είναι μια δυναμική που πρέπει να έχει κάθε ομάδα και θα προσπαθήσουμε να το πιστεύουμε, το ματς τελειώνει στο 95. Καλό θα είναι να είμαστε μπροστά στο σκορ, σημαντικό είναι να κτίζουμε στα αποτελέσματα».

Τι σημαίνει για τον ίδιο και τον Απόλλωνα γενικά η 5η πρόκριση σε πλέι οφ και αν έρχεται άλλη μεταγραφή:

«Σίγουρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για εμένα, σε όλα τα ματς στα πλει οφ περάσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, γίνεται καλή δουλειά. Είναι συλλογική προσπάθεια όμως είμαστε συνέχεια στα δύσκολα αν είχαμε περισσότερη τύχη θα είχαμε περισσότερες ελπίδες. Θα προσπαθήσουμε όπως πέρσι και πιο παλιά που πήγαμε σαν αουτσάιντερ και πήραμε μεγάλες νίκες».

Με εσάς στον πάγκο πέτυχε εξαιρετικά πράγματα ο Απόλλωνα. στα εντός έδρας ματς μετράς 10 στα 10. Η ομάδα μετρά 21 πρόκρισης και οι 10 είναι δικές σας. Ποιο είναι το μυστικό:

«Γίνεται μια συλλογική προσπάθεια. Αυτά τα παιχνίδια είναι κινήτρου. Όταν η ομάδα σήμερα έδωσε το 100ο παιχνίδι μεγαλώνει. Παίζουμε εκτός έδρας και στα δύο παιχνίδια, ας με συγχωρήσουν όσοι ήταν στο γήπεδο σήμερα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερα όταν ο Απόλλωνας θα έχει την δική του έδρα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα για να μπορέσει το κυπριακό πρωτάθλημα να ανέβει επίπεδο όπως και ο Απόλλωνας».

Για την Αϊντχόφεν:

«Είναι μια ομάδα που στο τελευταίο παιχνίδι έκανε συνεχώς τελικές ευκαιρίες. Βγάζει πολλούς παίκτες μπροστά, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Έχουμε λίγες πιθανότητες θα προσπαθήσουμε να τις αξιοποιήσουμε».

Για το βάθος της ομάδας:

«Πρέπει να στεκόμαστε στο σύνολο. Βλέπουμε ότι ο φετινός Απόλλωνας κτίστηκε πολύ καλά και παρά τις απουσίες οι 3 που μπήκαν έδωσαν βοήθειες. Το δουλέψαμε πολύ το καλοκαίρι γιατί πέρσι μας στοίχησε και θα προσπαθήσουμε αυτό να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος».

Comments
To Top