ΑΝΤΡΕΣ

«Το κάναμε αυτό ακόμα τέσσερις φορές στο παρελθόν»

Για πέμπτη φορά στην ιστορία του, ο Θρύλος μας φλερτάρει με είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ευελπιστώντας ότι θα βαδίσει γι’ άλλη μια φορά στο μονοπάτι της επιτυχίας.

Η μετάβαση στην Ολλανδία πραγματοποιήθηκε με πρωινή πτήση και λίγο πριν την αναχώρηση, ο εκπρόσωπος τύπου της λεμεσιανής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε τα εξής:

«Δεν πρέπει να μας παρασύρει το τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν διότι το παρελθόν είναι κάτι το οποίο έγινε και δεν επανέρχεται. Το παρόν είναι αυτό το οποίο έχει σημασία και θα πρέπει να σεβαστούμε, χωρίς αυτό να μεταφράζεται σε φόβο, την αντίπαλό μας.

Σίγουρα έχουμε εμπειρίες και παραστάσεις αλλά δεν παύουμε να έχουμε απέναντί μας ένα τρομερό σύνολο, το οποίο θα αγωνιστεί στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του, άρα θα έχουμε πολλά εμπόδια να αντιμετωπίσουμε και καταστάσεις να διαχειριστούμε το βράδυ της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα είναι ένας άλλος αγώνας έντεκα εναντίον έντεκα και θα επιχειρήσουμε μέσω του πλάνου του προπονητή μας, να περιορίσουμε τον αντίπαλο στο μέτρο του δυνατού και να εκμεταλλευτούμε τυχόν ευκαιρίες τις οποίες θα επιδιώξουμε να βρούμε.

Το κάναμε αυτό ακόμα τέσσερις φορές στο παρελθόν, αλλά κάθε περίπτωση έχει τις δικές της προκλήσεις και το δικό της βαθμό δυσκολίας.»

Comments
To Top