ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με στόχο να σκοράρουμε…

Ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο για να μπει η ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και πέμπτη φορά στην ιστορία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχει απόψε(22/8) που στις 21:30 ώρα Κύπρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας για τον πρώτο αγώνα την PSV Αιντχόβεν. Με πίστη, σοβαρότητα αλλά και αισιοδοξία όλοι στην ομάδα αντιμετωπίζουν τον αγώνα πρόκληση. Μόνο θετικά έχουμε να αποκομίσουμε και αν έρθει αυτό που όλοι ευελπιστούμε τότε θα μιλάμε για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τον προπονητή μας να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την υπέρβαση. Ο αντίπαλος έχει μελετηθεί, όμως η ομάδα θέλει να κάνει το δικό της παιχνίδι. Ο Μολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια με την άμυνα μας να έχει μάλλον μια αλλαγή με τον Χαμπό να είναι το αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Γιούστε. Θα προτιμηθεί ο Κύπριος διεθνής που είναι πιο έμπειρος, ενώ ο Σάλαι ίσως δώσει λύσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στα αριστερά και πάλι ο Αγκίρε, ενώ στα δεξιά ποιος άλλος από τον Πέδρο. Στο χώρο του κέντρου επιστρέφει ο Σακέττι που μαζί με τον Μάρκοβιτς θα έχουν μπόλικη δουλειά.

Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Σαρδινέρο αριστερά και ο Γιαννιώτας δεξιά, ενώ στην επιθετική γραμμή θα δούμε τον Γκάκπε να πλαισιώνει τον Ζελάγια παίζοντας ως κρυφός κυνηγός. Σκοπός και στόχος να πετύχουμε τέρμα ή τέρματα κάτι που θα μας αυξήσει τις πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης(29/8) στο ΓΣΠ.

Comments
To Top