ΑΝΤΡΕΣ

Πληρώσαμε τα λάθη μας!

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού με τους Ολλανδούς να έχουν τη μπάλα αλλά τους ποδοσφαιριστές μας να είναι στημένοι σωστά και να αναχαιτίζουν τις επιθέσεις. Στο 12΄είχαμε και την πρώτη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Πέδρο να εκτελεί το πρώτο μας κόρνερ ο Γιούστε να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα να κοντράρει και να περνά ξανά σε κόρνερ που η εκτέλεση του έφερε μια κεφαλιά πολύ χλιαρή από τον Ζελάγια στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 16΄μια ατομική ενέργεια του Γιαννιώτα δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς η επιλογή του να πασάρει στον Γκάκπε δεν απέδωσε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι ποδοσφαιριστές μας βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μάρκοβιτς που έκλεψε τη μπάλα, όμως θα μπορούσε αντί να σουτάρει και να κοντράρει σε κόρνερ η μπάλα να πασάρει στον Γιαννιώτα που ήταν μόνος πλάγια, έτσι χάθηκε μια πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας που πλέον έλεγχε τον ρυθμό και προσπαθούσε να απειλήσει σε κάθε ευκαιρία που της δινόταν. Στο 23΄δυστυχώς η λάθος πάσα του Γιούστε στον Σακέττι, έφερε ένα φάουλ αλλά και την κίτρινη κάρτα στον Αργεντίνο που στη συγκεκριμένη φάση σωστά έπραξε καθώς το φάουλ πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τεράστια ευκαιρία στο 29΄για την ομάδα μας όταν η μπάλα χάθηκε από τους Ολλανδούς στο κέντρο ο Γιαννιώτας έκανε την κούρσα σούταρε η μπάλα κόντραρε και τελευταία στιγμή τη βρήκε με τα πόδια ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η ομάδα μας έδειχνε ηρεμία στο παιχνίδι της και το πρώτο μισάωρο αν έπρεπε να σκοράρει κάποιος αυτή έπρεπε να ήταν η ομάδα μας! Το παιχνίδι κυλούσε σε αργό ρυθμό, η ομάδα μας να απειλείται αλλά αντιθέτως μόλις βρίσκαμε την ευκαιρία περνούσαμε μπροστά σε αντεπίθεση. Μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να κρατά άνετα και να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο 0-0! Η κατοχή ήταν στο 55 με 45 για τον αντίπαλο, ενώ η ομάδα μας κέρδισε τρία κόρνερ έναντι 6 του αντιπάλου!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο δεχόμενη όμως γκολ μόλις στο 47΄, όταν εκεί που βρισκόμαστε μέσα στην αντίπαλη περιοχή για να απειλήσουμε, χάθηκε η μπάλα και ο αντίπαλος με αντεπίθεση σκόραρε. Στο 54΄η μπάλα έφτασε στον Γκάκπε στην περιοχή που έπιασε το γυριστό σουτ αλλά πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 58΄δυστυχώς και πάλι χάθηκε η μπάλα από τους ποδοσφαιριστές μας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πετύχει και δεύτερο γκολ κάτι που έκανε πλέον το έργο των ποδοσφαιριστών μας πιο δύσκολο. Στην επανάληψη η ομάδα μας έδειχνε να χάνει τη συνοχή της και το καθαρό μυαλό που είχαν οι παίκτες μας στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχθούμε σε δεκαπέντε λεπτά δύο τέρματα, που προήλθαν από λάθη που έγιναν!

Δυστυχώς στο 61΄δεχθήκαμε και τρίτο γκολ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Περέιρα να μπάινει στο γήπεδο στη θέση του Γιαννιώτα. Στο 67΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή να μπαίνει στη θέση του Σαρδινέρο. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να αντιδράσουν και στο 73΄μετά από σέντρα από δεξιά του Πέδρο, ο Περέιρα έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του αντιπάλου.

Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας στο 76΄με τον Πίττα να μπαίνει στη θέση του Γκακπέ και την ομάδα μας να εντείνει την προσπάθεια της για ένα γκολ. Στο 79΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Περέιρα να βρίσκει άψογα στην περιοχή τον Παπουλή που πλάσαρε όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 81΄αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μήτρογλου μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή για τους Ολλανδούς.

Το παιχνίδι κυλούσε προς το τέλος του με τους ποδοσφαιριστές μας να μην τα καταφέρνουν να απειλήσουν, αντιθέτως οι Ολλανδοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 89΄να κάνουν τα τέρματα τους τέσσερα. Μετά και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα με 3-0 και οι πιθανότητες ανατροπής στον επαναληπτικό να εξαφανίζονται!

Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφή για την ομάδα μας, αφού λες και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο άλλη ομάδα με αποτέλεσμα να χαθεί το καθαρό μυαλό, να έρθουν λάθη που τελικά τα πληρώσαμε και δεχθήκαμε την ήττα με 3-0!

Comments
To Top