ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στη PSV

Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας δυστυχώς δεν είχε συνέχεια με αποτέλεσμα σε δεκαπέντε λεπτά στην επανάληψη να δεχθούμε τρία γκολ, να μην καταφέρουμε στις δικές μας ευκαιρίες να σκοράρουμε και πλέον οι πιθανότητες μας για τον επαναληπτικό κόντρα στη PSV να έχουν μειωθεί δραματικά.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα 3 γκολ αφού τα δύο πρώτα ήταν άπιαστα, ενώ στο τρίτο επεμβαίνει ο Χάμπος και αλλάζει την πορεία της μπάλας. Επίσης είχε καλές τοποθετήσεις στις στημένες φάσεις.

Έκτορ Γιούστε: Είχε σωστές τοποθετήσεις και έκοψε αρκετές μπάλες. Πάλεψε με τους αντίπαλους επιθετικούς κέρδισε μάχες αλλά και έχασε.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Δεν έκανε άσχημο παιχνίδι, ούτε όμως έθελξε με την απόδοση του. Σαν σέντερ μπακ μετατρέπεται σε ποδοσφαιριστή που θα σου βγάλει απόδοση μέχρι ενός βαθμού, ενώ σαν μέσος σίγουρα θα σου προσφέρει πιο πολλά και μπορεί με την απόδοση του να κάνει την διαφορά.

Ζοάο Πέδρο: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Πέδρο, που ανεβοκατέβηκε αρκετές φορές την δεξιά πλευρά και έπαιξε πάρα πολύ σωστά την θέση.

Ντιέγκο Αγκίρε: Δεν έφτασε η απόδοση του στα επίπεδα των προηγούμενων παιχνιδιών. Φαινόταν από πριν πως θα αντιμετώπιζε προβλήματα με καλύτερες ομάδες ή σε παιχνίδια ντέρμπι και αυτό έγινε πιο φανερό σήμερα.

Εστεπάν Σακέτι: Φιλότιμο αλλά με αρκετά λάθη το παιχνίδι του. Αμυντικά με πολλά τρεξίματα αλλά με μηδαμινές βοήθειες στο οργανωτικό κομμάτι.

Σάσα Μάρκοβιτς: Επιπόλαιος στο πρώτο ημίχρονο, όταν βγήκαμε 4 με 3 και σούταρε αντί να πασάρει, επιπόλαιος και στο δεύτερο γκολ που χάνει την μπάλα. Ήταν φιλότιμος αλλά σε τέτοια επίπεδα χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.

Αντριάν Σαρδινέρο: Δεν εμφανίστηκε καθόλου και επιβεβαίωσε πως είναι άλλος ο ρόλος που πρέπει να έχει στην ομάδα και όχι αυτός του βασικού αριστερού εξτρέμ που έχει στα 3 τελευταία.

Γιάννης Γιαννιώτας: Ότι πιο επικίνδυνο έγινε από την πλευρά του και με ενέργειες του. Έγινε αλλαγή και κανένας δεν κατάλαβε γιατί.

Σέργκε Γκακπέ: Έδειξε διάθεση, έτρεξε, προσπάθησε να φτιάξει φάσεις αλλά δεν το είχε στην τελική. Για άλλο ένα παιχνίδι όμως έδειξε πως θα βοηθήσει.

Εμίλιο Ζελάγια: Δεν του βγήκε το παιχνίδι και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Δεν του πάει αυτό το στυλ παιχνιδιού και φάνηκε.

Φώτης Παπουλής: Μπήκε με όρεξη, προσπάθησε, έχασε ευκαιρίες για γκολ και είχε μια θετική παρουσία.

Φακούντο Περέυρα: Άτυχος στην κεφαλιά, έδωσε μια μαγική ασιστ στον Παπουλή που δεν έγινε γκολ και έκανε αρκετές απόπειρες για να βρούμε ένα γκολ. Καλή εμφάνιση από τον Αργεντίνο.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε, έτρεξε, ζήτησε μπάλες αλλά ήταν ελάχιστος ο χρόνος που αγωνίστηκε.

Προπονητής: Αγωνίστηκε ουσιαστικά με 4-4-1-1,τοποθετώντας στην κορυφή τον Ζελάγια και πίσω του τον Γκακπέ. Ο Ζελάγια φάνηκε ξεκάθαρα πως δεν θα βοηθούσε, αφού τέτοια παιχνίδια δεν είναι το στυλ του. Στην μεσαία γραμμή επανάφερε τον Σακέτι, δίπλα στον Μάρκοβιτς, μεταφέροντας τον Χάμπο πίσω και χάνοντας τον από την μεσαία γραμμή, δυσκολεύοντας την ομάδα στο κράτημα της μπάλας.

Δεχτήκαμε γκολ(αν είναι δυνατόν) στο 47 σε αντεπίθεση από την Αιντχόβεν, μέσα στο «Phillips stadium» και ενώ το σκορ ήταν 0-0. Στο καπάκι δεχτήκαμε άλλα δύο και οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν αλλαγή προσπάθησαν να σκοράρουν χωρίς αποτέλεσμα.

Θεωρώ και επιμένω πως είναι λάθος η χρησιμοποίηση του Χάμπου στα χαφ και όσο κι αν ο προπονητής προσπαθεί να δικαιολογηθεί για αυτό το κομμάτι, τα αποτελέσματα σε πιο παλιούς αγώνες  είναι εκεί με πρώτο και καλύτερο το 1-3 της ομάδας μας με ΑΠΟΕΛ που ενώ προηγηθήκαμε, τραυματίστηκε ο Χάμπος και ήρθε το 1-3. Σίγουρα το 3-0 είναι πλασματικό, αλλά ακόμη και αυτή η ήττα μπορεί να γίνει διδακτική αν μάθουμε από τα λάθη μας.

Comments
To Top