ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Παφίτη, Μιχαήλ και Ανδρονίκου για τον πρώτο ιστορικό επίσημο αγώνα της Εθνικής Γυναικών

Ο πρώτος, ιστορικός επίσημος αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών πλησιάζει και η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου την Σκωτία εκτός έδρας στις 30 Αυγούστου για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s EURO 2021. Ο αγώνας θα γίνει στο Εδιμβούργο και συγκεκριμένα στο Easter Road Stadium.

Η Εθνική Γυναικών θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία σε επίσημη διοργάνωση της UEFA και ασφαλώς το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Κυρίως, στον πρώτο της αγώνα την ερχόμενη Παρασκευή αφού η Σκωτία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό Γυναικείο Ποδόσφαιρο και η οποία τον περασμένο Ιούνιο συμμετείχε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει τρεις ακόμη προπονήσεις στην Κύπρο και την Τετάρτη το βράδυ θα αναχωρήσει για την Σκωτία. Πριν την αναχώρηση, θα προηγηθεί προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών ενώ οι προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης θα γίνουν στην Παρεκκλησιά.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άγγελος Τσολάκης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή από την ομάδα των Ladies μας τις Κωνσταντίνα Παφίτη, Άντρια Μιχαήλ και Φωτεινή Ανδρονίκου.

Comments
To Top