ΑΝΤΡΕΣ

«Πλήρως στελεχωμένη η ομάδα μας, υπάρχουν περιθώρια ενίσχυσης, λίγες οι πιθανότητες πρόκρισης, το κλειδί στην υπόθεση Ρομπέρζ το έχει ο Κίρζης»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, που αναφέρθηκε στον προγραμματισμό αλλά και στο μεγάλο όπως κατάντησε θέμα με τον Ρομπέρζ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν: «Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ λίγες οι πιθανότητες μας για πρόκριση. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν ανταποκρίνεται στα όσα έδωσε η ομάδα εντός γηπέδου για 75 λεπτά. Με το 3-0 εις βάρος μας τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα. Είχαμε την ατυχία να έχουμε ένα τεράστιο αντίπαλο στα πλέι οφ. Σε αυτό το επίπεδο θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Με τη Βασιλεία κάναμε πολύ πιο λίγες τελικές και σκοράραμε. Κάποιες φορές σε αυτά τα παιχνίδια θέλεις και τις συγκυρίες και την τύχη με το μέρος σου».

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν από τον επαναληπτικό: «Είναι ο Σακέτι και ο Φακούντο Περέιρα ο οποίος έχει μια ενόχληση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός προληπτικά».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ Αθηνών για Ρομπέρζ: «Το κλειδί στην όλη υπόθεση το κρατά μόνο ο κ. Κίρζης. Είναι μια υπόθεση προσωπικά του ιδίου. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό παίκτη και ο Απόλλωνας ποτέ δεν μείωσε την αξία του. Εννοείται ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον για ένα παίκτη όπως είναι ο Βαλεντίν. Όσο πλησιάζουν οι μέρες αυτές οι προτάσεις θα αυξάνονται».

Αν θα δοθούν δανεικοί κάποιοι νεαροί: «Αυτά είναι θέματα του κ. Κονναφή με τον κ. Αυγουστή. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι το επίσημο».

Αν θα υπάρξουν κι άλλες κινήσεις: «Η ομάδα είναι πλήρως στελεχωμένη. Πάντοτε όμως υπάρχουν περιθώρια περεταίρω ενίσχυσης. Αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό σίγουρα θα κινηθούμε. Δεν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή που δεν θα μας προσφέρει κάτι το ουσιαστικό. Το κλειδί το κρατά ο κ. Αυγουστή με τον κ. Κονναφή. Να περιμένουμε την 31η του Αυγούστου».

Για τον Καρ: «Προπονείται κανονικότατα στο Κολόσσι. Είναι μια χαρά».

Comments
To Top