ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ακόμα δύο πάνε για δανεισμό!

‘Άλλο δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ετοιμάζονται για δανεισμό ή καλύτερα ο ένας ήδη εδώ και καιρό προπονείται και αγωνίζεται σε φιλικά παιχνίδια με τη νέα του ομάδα, ενώ ο άλλος λόγω τραυματισμού που υπήρχε στην ομάδα μας αναγκαστικά παρέμενε μέχρι να επιστρέψει.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Παπαστυλιανού του νεαρού μας τερματοφύλακας που πάει δανεικός στον Άρη και ο Νικόλας Ματθαίου ο νεαρός που αποκτήθηκε από την ομάδα μας και δόθηκε κι αυτός με δανεισμό στον Άρη.

Ο Παπαστυλιανού λόγω τραυματισμού του Δημητρίου παρέμενε στην ομάδα μας, ως δεύτερος τερματοφύλακας στα τρία τελευταία επίσημα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, όμως τώρα που επέστρεψε ετοιμάζεται για να μετακομίσει στον Άρη.

Ο Ματθαίου από τη στιγμή της υπογραφής του στην ομάδα μας βρίσκεται με την ομάδα του Άρη όπου προπονείται και αγωνίζεται και στα φιλικά προετοιμασίας.

Η φωτογραφία είναι από το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του Άρη με την ομάδα του ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, όπου ο Ματθαίου διακρίνεται με τον αριθμό 14: Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα μας.

Comments
To Top