ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους στον επαναληπτικό κόντρα στην PSV!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στον επαναληπτικό κόντρα στην PSV, δέχθηκε δεύτερη ήττα αυτή τη φορά με 0-4 και πλέον τελειώνει τη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Εκτέθηκε από την συμπεριφορά της ομάδας και δέχτηκε 4 γκολ, ενώ ο ίδιος είχε πολύ καλή απόδοση και έσωσε την ομάδα αρκετές φορές.

Ζοάο Πέδρο: Είχε τα γνωστά του ανεβάσματα, πήρε τις προσπάθειες του, ενώ αμυντικά ήταν καλός αφού έκοψε πολλές επιθέσεις.

Ντιέγκο Αγκίρε: Πολύ καλός επιθετικά με αδυναμίες αμυντικά στις προσωπικές μάχες αν και είχε καλές επιστροφές. Θεωρώ πως σαν εξτρέμ θα δώσει πολύ περισσότερα.

Αττίλα Σάλαι: Σωστές τοποθετήσεις, νικήτης στις πλείστες «μάχες». Είχε κάποιες λανθασμένες πάσες λόγω απειρίας. Δείχνει κάθε παιχνίδι και καλύτερος.

Έκτορ Γιούστε: Ήταν πολύ καλός δεν έχασε μάχες και έδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύτιμος είναι.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Έδειξε αυτό που γνωρίζαμε. Ο πιο ποιοτικός στη μεσαία γραμμή ποδοσφαιριστής ΜΑς, έκοψε επιθέσεις του αντιπάλου,οργάνωσε και κράτησε ισορροπίες.

Σάσα Μάρκοβιτς: Έτρεξε, ήταν φιλότιμος αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πως θέλει δουλειά για να σηκώσει το βάρος του βασικού, αφού δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, αν και η χημεία του με τον Χάμπο έδειξε καλύτερη την συγκεκριμένη στιγμή από οποιοδήποτε άλλο δίδυμο.

Γιάννης Γιαννιώτας: Άλλη μια δυναμική εμφάνιση με επελάσεις, μπουκαρίσματα στην περιοχή αλλά και πολλές βεβιασμένες τελικές πάσες, κάτι που χρειάζεται βελτίωση.

Φώτης Παπουλής: Βελτιωμένη εμφάνιση από τον Ελλαδίτη, που πήρε προσπάθειες, έφτιαξε φάσεις αλλά είχε επιπόλαιες καταλήξεις.

Σέργκε Γκακπέ: Βρίσκει ρυθμό ο Γκακπέ που έφτιαξε φάσεις, ήταν μέσα στο παιχνίδι και έδειξε πως διαθέτει ποιότητα.

Εμίλιο Ζελάγια: Δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι και δεν βοήθησε. Απαρατήρητος για 90 λεπτά.

Αντριάν Σαρδινέρο: Αγωνίστηκε σαν 8άρι.Δεν έδειξε απολύτως τίποτα.

Εμ Μπιντά: Μπήκε όταν τέλειωσαν όλα. Δεν μπορεί να κριθεί.

Ιωάννης Πίττας: Τα ίδια ισχύουν και για τον Πίττα.

* Η κριτική των ποδοσφαιριστών είναι μέχρι το πρώτο γκολ. Μετά το 0-1 επήλθε η κατάρρευση και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μπορεί να σχολιαστεί.

Προπονητής: Πολύ καλό στήσιμο που οδήγησε σε μια καλή εμφάνιση μέχρι την αλλαγή που άλλαξε τις ισορροπίες εναντίον μας. Για το τι συνέβηκε μετά το 0-1 και την αντίδραση της ομάδας δεν χρειάζεται σχολιασμός. Η πρόκριση είχε τελειώσει και το παιχνίδι έπρεπε να σβήσει στο 0-1. Αν χρειαζόσουν νίκη και με 2 γκολ να πάρεις 3 βαθμούς θα ήταν εντάξει να τα δώσεις όλα. Νομίζω είναι απολύτως κατανοητό.

Τώρα μέσα από τον αγώνα βγήκαν κάποια συμπεράσματα. Απόδειξε σε όλους πως είμαστε με τον Χάμπο στην μεσαία γραμμή και πως χωρίς αυτόν. Απόδειξε πως δεν είναι απαραίτητος ο Σακέτι.

Απόδειξε πως ο Ζελάγια δεν μπορεί σαν πρώτος επιθετικός να σε οδηγήσει στο πρωτάθλημα. Απόδειξε πως χρειάζεσαι αριστερό μπακ για να απελευθερωθεί ο Αγκίρε που ίσως είναι από τα καλύτερα εξτρέμ.

Απόδειξε πως ο Σάλαι μπορεί αλλά χρειάζεσαι ακόμη ένας έμπειρος αμυντικός. Απόδειξε γενικά πως χρειάζεται διόρθωση ο προγραμματισμός.

Τέλος απόδειξε πως για να εξελίσσεσαι πρέπει να διορθώνεις τα λάθη σου, να ξεφεύγεις από τις εμμονές σου και να κατανοείς πως δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος, αντιθέτως. Παιδεία και ευφυΐα είναι μέσα από αυτά τα λάθη να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος και να τα χρησιμοποιείς υπέρ σου, στο μέλλον. Δυστυχώς όποιος μένει ο ίδιος, μένει και στάσιμος. Και στο τέλος θα ήθελα να διαφωνήσω με τις δηλώσεις για γεμάτο ρόστερ. Όταν χρησιμοποιείς τον κόφτη σου για στόπερ, ενώ οι στόπερ σου είναι στον πάγκο, όταν χρησιμοποιείς τον αριστερό σου εξτρέμ σαν μπακ, ενώ έχεις τους μπακ σου στον πάγκο τότε είναι φανερό πως δεν έγινε ο καλύτερος δυνατός προγραμματισμός που θα μπορούσε να γίνει.

Comments
To Top