ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με στόχο τη διάκριση αλλά και βλέμμα στο μελλον!

Αναμφίβολα η διοίκηση της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και τη στελέχωση τόσο του τεχνικού, όσο και του ιατρικού της επιτελείου για τη νέα σεζόν παίρνει άριστα και πλέον αυτό θα δούμε αν αποτυπωθεί στο παρκέ για τη νέα σεζόν.

Για πολλούς η αναπάντεχη κίνηση έκπληξη της διοίκησης της ομάδας μας με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Δημήτρη Μιχαήλ, να έρθει σε συμφωνία με τον Τόνι Κωνσταντινίδη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα μπασκετικά δρώμενα, αφού πλέον με τον Κύπριο τεχνικό στον πάγκο η ομάδα μας αλλάζει ταχύτητα και επίπεδο.

Αυτό φάνηκε από την αρχή, αφού μετά από πάρα πολλά χρόνια, η ομάδα μας, ολοκλήρωσε το ρόστερ της τόσο γρήγορα, μέσα του Καλοκαιριού, οργάνωσε την προετοιμασία της με φιλικά παιχνίδια τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Κύπρο, αναδιοργάνωσε τις Ακαδημίες και μπήκε σε άλλα επίπεδα.

Ο νέος μας προπονητής δημιούργησε ένα νεανικό σύνολο, γεμάτο ενέργεια, ταλέντο και ποιότητα, το οποίο θα απαρτίζουν Κύπριοι και Αμερικάνοι καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι με την καθοδήγηση του ευελπιστούν σε διακρίσεις τη νέα χρονιά. Ο Κύπριος τεχνικός συμπεριέλαβε ούτε λίγο ούτε πολύ στο ενεργητικό του, νεαρούς καλαθοσφαιριστές που προέρχονται από την εφηβική ομάδα του Απόλλωνα.

Ο λόγος για τους νεαρούς, Ιωαννίδη, Χαραλάμπους, Χριστοφή, Λεωνίδου και Γκουαϊλε, οι οποίοι θα βρουν κυρίως συμπαράσταση από τους σαφώς πιο έμπειρους, Στέφανο Ηλιάδη, Ραφαήλ Ελευθερίου, Μάριο Γεωργίου και Αρτέμο Τομπάζο.

Αν προσθέσουμε μαζί και τους Αμερικανούς, Τάπλιν, Ο Ρέϊλι, Πίκοκ, Ντάγκλας και Χάινς τότε θα διαπιστώσει κανείς ότι η ομάδα μας πάει να δημιουργήσει κάτι πολύ καλό, με στόχο την διάκριση τόσο για το παρόν, αλλά και κυρίως για το μέλλον. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Comments
To Top