ΑΝΤΡΕΣ

Δέκα ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των επερχόμενων αγώνων για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020 με δέκα ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να ενισχύουν τις χώρες τους γι’ αυτές τις αναμετρήσεις.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα συμπεριλαμβάνονται στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν για τους αγώνες με Καζακστάν και Σαν Μαρίνο.

Γιώργος Βασιλείου, Ιωάννης Πίττας, Φώτης Παπουλής και Χαράλαμπος Κυριάκου θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου από τη Δευτέρα (2/9) και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού για τις αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του UEFA EURO 2020.

Ο αγώνας Κύπρος – Καζακστάν θα γίνει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (19:00, ΓΣΠ) και ο αγώνας με το Σαν Μαρίνο τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου (21:45) εκτός έδρας.

Επίσης, κλήση για την Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου πήρε ο Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του κ. Χολτζ για τους προσεχείς αγώνες της ομάδας του.

Την Πέμπτη (5/9) το Λουξεμβούργο θα αντιμετωπίσει «φιλικά» τη Βόρειο Ιρλανδία και την Τρίτη (10/9) θα φιλοξενήσει τη Σερβία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του UEFA EURO 2020.

Κλήση στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας έλαβε ο Εμίλιο Ενσούε.

Ο ακραίος αμυντικός θα είναι στη διάθεση του κ. Άνχελ Γκόμεζ, για τους αγώνες με το Νότιο Σουδάν (4/9 και 8/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Στην αποστολή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας μας Νταν Καρ.

Ο 25χρονος θα είναι στη διάθεση του κ. Ντένις Λόρενς για τις διπλές αναμετρήσεις με την Μαρτινίκα στο πλαίσιο του Nations League της CONCACAF.

Κλήσεις και στις Εθνικές Ελπίδων

Ο Δημήτρης Δημητρίου συμπεριλήφθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Κύπρου και θα είναι διαθέσιμος για τους δύο εκτός έδρας αγώνες με Νορβηγία (6/9) και Ολλανδία (10/9) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο Αττίλα Σάλαϊ πήρε κλήση για την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ουγγαρίας. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού του τεχνικού για τους φιλικούς αγώνες με Δανία (6/9) και Νορβηγία (10/9).

Κλήση στην Εθνική Ελπίδων Φινλανδίας και για τον Σάμου Βολοτίνεν. Ο 21χρονος τερματοφύλακας κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του και θα βρίσκεται στη διάθεση του κ. Μάλινεν για τους αγώνες με Ουκρανία (6/9) και Βόρειο Ιρλανδία (10/9) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top