ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραιτείται η διοίκηση της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας!

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η ανακοίνωση παραίτησης της διοίκηση της εταιρείας της καλαθοσφαιρική μας ομάδας, αφού όλα πήγαιναν καλά, η ομάδα είχε ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της και θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για φιλικά προετοιμασίας. Σύμφωνα και με την ανακοίνωση οι λόγοι πίσω από τις παραιτήσεις είναι κατά κύριο λόγο οικονομικής φύσεως αφού δεν απολαμβάνουν την απαραίτητη στήριξη από το Σωματείο μας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι,

Με το παρόν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φέρουμε σε γνώση σας ότι η Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ, μετά την σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου και τις θέσεις που εκεί λέκτηκαν, δεν μας αφήνει κανένα άλλο περιθώριο από την άμεση παραίτησή μας.

Θα παραμείνουμε στα καθήκοντα μας μέχρι την Δευτέρα 16/9/19, λόγω και του επικείμενου ταξιδιού της ομάδας σε τουρνουά προετοιμασίας στο εξωτερικό, αλλά με την άφιξή μας η εταιρεία θα παύσει να διαχειρίζεται την ανδρική καλαθόσφαιρα. Περαιτέρω, τόσο ο κ. Μιχαήλ όσο και ο κ. Ανδρονίκου από σήμερα θα απέχουν από τα καθήκοντα τους στο ΔΣ Σωματείου και αυτά θα παύσουν την πιο πάνω αναφερόμενη ημερομηνία.

Η όλη προσπάθεια μας, εκτός του ότι προφανώς δεν έχει εκτιμηθεί,  βρίσκει συνεχώς εμπόδιο την αδιαλλαξία του Σωματείου, ως αυτή εκφράζεται μέσω του επικεφαλής του. Το Σωματείο θέλει να διαιωνίζει την παρούσα κατάσταση (status quo) ενώ εμείς θέλουμε την ανάπτυξη και την καινοτομία. Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να υλοποιηθεί λόγω της διαφορετικής ατζέντας του Σωματείου.

Τα θέματα είναι πολλά τόσο σε σχέση με την οικονομική βοήθεια που λαμβάνουμε (ζητήσαμε περαιτέρω 10.000 ευρώ από τις 15.000 που λαμβάνουμε) όσο και η γενικότερη αντιμετώπιση της ανδρικής καλαθόσφαιρας από το σωματείο.

Πολλοί μας είπαν να βγούμε στα κανάλια και να πούμε τις θέσεις μας. Μονό με αυτό τον τρόπο, όταν δηλαδή, έχει πολιτικό κόστος η διοίκηση, τόσο του Σωματείου όσο και της Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ (συγκινονούντα δοχεία) θα λάμβαναν τις προειδοποιήσεις μας σοβαρά.

Τόσο το ήθος μας όσο και η αγάπη μας για τον Απόλλωνα δεν μας επιτρέπει να βγούμε στα κανάλια. Περιμέναμε από τους άλλους Απολλώνίστες να μας καταλάβουν από μόνοι τους. Όχι κατόπιν έμμεσων απειλών.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε κάθε καλό σε όλες τις ομάδες μας αλλά πιο πολύ στην ομάδα της καλαθόσφαιρας που τόσο πολύ το χρειάζεται.

Με τιμή,

Δημήτρης Μιχαήλ.

Πρόεδρος

Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ

Comments
To Top