ΑΝΤΡΕΣ

Απόψε στην Κύπρο ο Ενσούε, πανέτοιμος ο Περέιρα, θέλει χρόνο ο Ρομπέρζ

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Τι έγινε με τον Νσουε; «Αντιμετώπισε ένα σοβαρότατο οικογενειακό πρόβλημα και αναμένεται απόψε στην Κύπρο».

Θα συμπεριληφθεί στην αποστολή; «Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Υπάρχει άλλη μια προπόνηση και θα δούμε τι θα αποφασίσει. Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον συμπεριλάβει. Ήταν εκτός προπονήσεων για 10 μέρες».

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα: «Εκτός από τον Δημητρίου και τον Ψύχα όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ελπίζουμε να έχουμε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς οι οποίοι μας αποδεκάτισαν από τον Ιανουάριο και μετά».

Αντίπαλος σας η πρωταγωνίστρια των μεταγραφών Πάφος: «Είναι ένα νέο ντέρμπι  στο πρωτάθλημα. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο και οι ομάδες καθορίζονται από τις μεταγραφές τους σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Η Πάφος έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές που εξισορροπούν την κατάσταση με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Για εμάς ο στόχος είτε εντός είτε εκτός έδρας ο στόχος είναι η νίκη και παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα ο στόχος είναι η νίκη. Θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί, είναι στην έδρα μας, μπροστά στο κόσμο μας και η ομάδα έχει και παιχνίδια στα πόδια της».

Θα έχετε και έξι παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με πέρσι και μάλιστα παιχνίδια υψηλών εντάσεων: «Η κάθε παράμετρος αξιολογείται διαφορετικά. Αν ήμασταν στους ομίλους ίσως να ερχόταν περαιτέρω ενίσχυση. Ο στόχος είναι πλέον ξεκάθαρος, να είμαστε προσηλωμένοι εκεί και ριχνόμαστε σε έναν δύσβατο μαραθώνιο για να ανταποκριθούμε και να διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους».

Για το νέο προπονητή, ποιες οι πρώτες εντυπώσεις; «Είναι νωρίς για να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Αυτό που κάνει και θα πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Θα ήταν επιπόλαιο να βάλουμε επιπλέον πίεση στον άνθρωπο. Θα τον στηρίξουμε για να παρουσιάσει το έργο του».

Είναι έτοιμος ο Περέιρα; «Είναι πανέτοιμος και σε εξαιρετική κατάσταση. Ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και ρυθμούς σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είναι σε καλή κατάσταση και αποτελεί μια σπουδαία μονάδα».

Για τον Ρομπέρζ: «Χρειάζεται χρόνο για να ανεβάσει στροφές, είναι ένας εξαιρετικό ποδοσφαιριστής και το έλεγα αυτό συνεχώς. Ποτέ δεν τον μειώσαμε ούτε σαν παίκτη ούτε σαν άνθρωπο. Ήταν μια επαγγελματική διαμάχη. Πρόκειται για μεγάλο κεφάλαιο και μαζί με τον Γιούστε τον Σάλαι και τον Σελίμοβις θα αποτελέσουν μια εξαιρετική 4άδα».

Για τις αναβολές και τον πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί για τον Απόλλωνα: «Το πρόγραμμα το προσεγγίζουμε όπως πάντα, παιχνίδι με παιχνίδι. Όλοι θα παίξουν με όλους, οι βαθμοί που θα διεκδικήσουν όλοι είναι οι ίδιοι. Σίγουρα το θέμα με τον ορισμό του προγράμματος αξίζει περαιτέρω ανάλυσης και βελτίωσης. Για την 1η αγωνιστική ναι, δεν διαφωνούμε να αναβάλλεται καθώς η ομάδα που παίζει πλέι οφ παίζει για ολόκληρη την Κύπρο , όμως από κει και πέρα θα πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός ειδικά για την 2η και την 3η αγωνιστική».

Πόσο κόσμο περιμένετε; «Περιμένουμε κοντά στις 3 χιλιάδες».

Βλέπετε να αλλάζουν τα πράγματα με τον κόσμο; «Δεν είναι μόνο η κάρτα, είναι και πολλά άλλα. Νοσεί το πράγμα, δεν εκσυγχρονίζεται το πράγμα και δεν είναι μόνο θέμα ΚΟΠ, είναι και θέμα των ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ πήρε 15 χιλιάδες με τον Άγιαξ και ο Απόλλωνας σε τρία ντέρμπι πέρσι γέμισε την κερκίδα του. Άρα δεν είναι μόνο η κάρτα».

Comments
To Top