ΑΝΤΡΕΣ

Νίκησε Πάφο και διαιτησία…

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει με απευθείας φάουλ του Πέδρο που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ενώ στην επιστροφή της ο Παπουλής την έστειλε στα δίκτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού ο Ελλαδίτης επιθετικός της ομάδας μας σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό. Μια φάση που όπως έδειξε σε επανάληψη ο τηλεοπτικός φακός ο Παπουλής ήταν στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς.

Στο 10΄αντίπαλος απείλησε με ένα σουτ που πέρασε έξω, ενώ στο 13΄ακόμη ένα σουτ απέκρουσε ο Μολ σε κόρνερ που η συνέχεια του έφερε το γκολ για τον αντίπαλο και δυστυχώς βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-1 στο 14΄! Οι ποδοσφαιριστές μας αντέδρασαν άμεσα και στο 18΄μετά από κόρνερ του Πέδρο από δεξιά ο Ζελάγια με όμορφη κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα μας!

Στο 21΄μετά από λάθος ο Περέιρα κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως πήγε πολύ πλάγια με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο αμυντικός και να διώξει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Παπουλή στο 26΄ να είναι άτυχος, αφού το πλασέ που επιχείρησε μετά από ωραία μπαλιά του Γιαννιώτα, πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 32΄και πάλι από δεξιά οι ποδοσφαιριστές έκαναν επίθεση με τον Πέδρο να βρίσκει τον Περέιρα στο ημικύκλιο της περιοχής που έπιασε το σουτ με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Άτυχος ο Περέιρα στο 34΄που μετά από σέντρα έπιασε την κεφαλιά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει με τα πόδια και ο αντίπαλος να γλυτώνει για ακόμα μια φορά. Πολύ καλός ο ρυθμός της ομάδας μας, που προσπαθούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στο 37΄ένα λάθος του Σάλαι, έφερε τον αντίπαλο σε θέση βολής αλλά ο Ούγγρος αμυντικός της ομάδας μας παρεμπόδισε σωστά και διόρθωσε το λάθος του! Παρά την πίεση των ποδοσφαιριστών μας το ημίχρονο ολοκληρώθηκε τελικά στο ισόπαλο 1-1 μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων, με τον επόπτη να ελέγχεται στη φάση του ακυρωθέν γκολ του Παπουλή!

Στατιστικά Α΄ημιχρόνου:

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο αφού ο Γκάκπε πήρε τη θέση του Περέιρα. Στο 48΄ο Ζελάγια έφυγε μόνος προς την αντίπαλη εστία αλλά δυστυχώς τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και δεν κατάφερε να πλασάρει. Στο 54΄ο Μόλ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε απειλητικό σουτ του αντιπάλου, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης δεν μπήκαν όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο.

Στο 61΄δυστυχώς για την ομάδα μας παρά την προσπάθεια του Μολ να διώξει η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο που χωρίς να το καταλάβει χρίστηκε σκόρερ. Τα πράγματα είχαν πλέον δυσκολέψει για την ομάδα μας που πλέον έψαχνε αντίδραση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Άμεση και πάλι η αντίδραση με τον Γιαννιώτα αυτή τη φορά να εξαπολύει τον “κεραυνό’ στο 66΄και να τραντάζει τα δίκτυα του αντιπάλου κάνοντας το 2-2! Μετά και το γκολ του Γιαννιώτα και την ισοφάριση, παρόλο που άργησε ο κόσμος της ομάδας μας μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές μας και να τους καλεί στη νίκη!

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 74΄με τον Ζελάγια να πλασάρει αλλά η μπάλα να κοντράρει και να περνά κόρνερ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε η δεύτερη αλλαγή μας με τον Εμπιντά να μπαίνει στη θέση του Σάλαι, με τον Χάμπο να μετατοπίζεται δίπλα από τον Γιούστε! Ένα πλασέ του Παπουλή στο 77΄αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αφού δεν ήταν δυνατό όσο έπρεπε.

Η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 82΄με τον Πίττα να μπαίνει στη θέση του Παπουλή, ενώ η πίεση που εξάσκησαν οι ποδοσφαιριστές μας έφερε το γκολ με τον Ζελάγια να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πέδρο στο ίδιο λεπτό και να κάνει το 3-2!!! Πλέον οι ποδοσφαιριστές μας είχαν κάνει αυτό που έπρεπε και προσπαθούσαν να “καθαρίσουν” τον αγώνα. Τεράστια διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 88΄με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει το αδιανόητο αφού πρώτα απέκρουσε σουτ του Εμπιντά και στη συνέχεια του Γιαννιώτα και να αφήνει τον αντίπαλο στο παιχνίδι.

Οι ευκαιρίες στις καθυστερήσεις από την ομάδα μας διαδέχονταν η μια την άλλη με τον Πίττα, τον Εμπιντά και τον Ζελάγια να μην τα καταφέρνουν. Μετά και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα να παίρνει τη νίκη και τους πρώτους τρεις βαθμούς επικρατώντας του αντιπάλου, της διαιτησίας και των συνθηκών που επικράτησαν στον σημερινό αγώνα!!!

Comments
To Top