ΑΝΤΡΕΣ

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιβάν

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μας, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, μετά το παιγνίδι κόντρα στην Πάφο για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι προσεγγίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη και την ποιότητα του αντίπαλου ο οποίος διαθέτει πολύ καλές μονάδες. Τηρουμένων των αναλογιών με την άφιξή του στην Λεμεσό αλλά και την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις του, είμαι ευχαριστημένος.

Προσπαθήσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δείξουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς στους ποδοσφαιριστές μας. Όταν υπάρχει νέα ενέργεια στο σύλλογο είναι πάντα μια πρόκληση να προσπαθείς να διοχετεύσεις νέα στοιχεία τα οποία θα δημιουργήσουν νέα δυναμική. Γι’ αυτό το λόγο δεν θέλαμε να προβούμε σε δραστικές αλλαγές γνωρίζοντας ότι θα είχαμε δύσκολες στιγμές παρόλα αυτά είμαι περήφανος για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου.

Έχω μελετήσει τον Απόλλωνα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και γνωρίζω πολύ καλά το υλικό το οποίο έχουμε να διαχειριστούμε. Αρκετά παιδιά δεν είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οπότε δουλειά μας είναι να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν και σε αυτόν τον τομέα».

Comments
To Top