ΑΝΤΡΕΣ

Τρίτη αγωνιστική με δύο ματσάρες!

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Cyta μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής, της πρώτης στην οποία θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ

Πρώτος αγώνας στο Πρωτάθλημα για την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ, υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΛ που στις δύο πρώτες αγωνιστικές μάζεψε τέσσερις βαθμούς.

Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα και για τον Απόλλωνα που αγωνίζεται επίσης το Σάββατο, εντός έδρας με την Πάφο. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ

Εκτός από τους δύο συγκεκριμένους αγώνες στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ  και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top