ΑΝΤΡΕΣ

«Ο νικητής να κριθεί βάση της απόδοσης του στον αγωνιστικό χώρο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα.

Για το πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα:

«Πρόκειται για ντέρμπι τριπλής παραλλαγής διαχρονικά. Ανεξαρτήτου πορείας το παιχνίδι ήταν πάντα 50-50. Σίγουρα θα μαζέψει αρκετό κόσμο από πλευράς Ομόνοιας κάτι που έχει καιρό να δούμε. Ελπίζουμε να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι. Ο νικητής να κριθεί βάση της απόδοσης του στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά.»

Για τον Φακούντο Περέιρα:

«Ο Φακούντο δεν είναι απολύτως έτοιμος είναι η αλήθεια. Υπάρχει προπόνηση στις 18:00. Θα δούμε πως θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.»

Για την προϊστορία:

«Η αλήθεια είναι ότι γύρισε τα τελευταία χρόνια όμως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Πάντα τα ντέρμπι Ομόνοια – Απόλλωνα είναι αμφίρροπα ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων. Θέλουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς . Θα είναι δύσκολο εμπόδιο η Ομόνοια καθώς  είναι συμπαγής ομάδα, έχει κάνει νέα αρχή σε καλές βάσεις.»

Για τον Ρομπέρτζ – Ενσούε:

«Ο Ενσούε βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική, ο οποίος δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Θα προσπαθήσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά και θα αποφασιστεί από τον κόουτς αν θα μπει στην αποστολή. Όσο αφορά τον Ρομπέρτζ βρίσκεται κανονικά στις προπονήσεις με την ομάδα.»

Για τον κόσμο:

«Είναι μεγάλο ερωτηματικό η δική μας προσέλευση. Είμαστε επηρεασμένοι από την κάρτα φιλάθλου. Δεν υπάρχει ο ξεσηκωμός των προηγούμενων χρόνων λόγω απουσίας των οργανωμένων.»

Για το κλίμα των ημερών και το πως εκτονώνεται:

«Ηρέμησε η κατάσταση. Διαχρονικά αναγνωρίζει ο ένας τις νίκες του άλλου. Αν δεν αξίζουμε να κερδίσουμε, τότε θα συγχαρούμε την Ομόνοια.»

Comments
To Top