ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σαν σήμερα… ο Απόλλωνας υποχρεώνει την Ανόρθωση στη μεγαλύτερη ήττα της μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»(video)!

Σαν σήμερα (20/9) πριν ακριβώς 16 χρόνια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της περιόδου 2003-04 η ομάδα μας, με τιμονιέρη τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, εκστρατεύει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος με σκοπό να πετύχει την 4η συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας έτσι το αντίστοιχο ρεκόρ της περιόδου 1997-98 αλλά και  να σπάσει επιτέλους την αρνητική παράδοση που την ήθελε να μην κερδίζει ποτέ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», από την περίοδο 1986-87 έναρξης λειτουργίας του. 

Με άψογη τακτική, οργάνωση και πειθαρχεία ο Απόλλωνας όχι μόνο πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία του μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»  υποχρεώνοντας την Ανόρθωση στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα  αλλά έκανε πάρτι συντρίβοντας την  με 3-0 και περνώντας σαν οδοστρωτήρας με γκολ του Αλέξη Πίττα στο 37’, Σόσιν στο 65’ και Mακρίδη στο 82’ η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της Ανόρθωσης στο θεσμό του πρωταθλήματος!

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Aυγουστή, Θεοφίλου, (A. Nικολάου 90’), A. Σοφοκλέους, M. Aντωνίου, A. Δημητρίου, Λ. Iακώβου, Σίμπικ, Mπογκτάν, Σόσιν, Λίτσα, (Mακρίδης 48’), Αλ. Πίττας, (Α. Aντωνίου 46’).

Παρακολουθήστε στο πιο κάτω βιντεογράφημα την νίκη της ομάδας μας από άλλη οπτική ματιά μέσω της κάμερας της LTV!

Comments
To Top