ΑΝΤΡΕΣ

Πρώτη ήττα…

Αναγνωριστικά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν πατήματα και να πάρουν τον έλεγχο. Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας στο 17΄όταν μετά από λάθος στην άμυνα του αντιπάλου ο Ζελάγια βρήκε τον Γιαννιώτα που μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να περάσει η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Ο Ελλαδίτης θα μπορούσε να πασάρει στον Καρ που ήταν μόνος και να σκοράρει.

Μετά και την ευκαιρία της ομάδας μας το παιχνίδι έγινε γρήγορο με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις αντίπαλες περιοχές. Στο 22΄ο Μολ αποσόβησε σίγουρο γκολ, ενώ σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Πίττας δεν στάθηκε τυχερός στην κόντρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να σκοράρει. Στο 28΄νέα φάση για την ομάδα αλλά το απευθείας φάουλ του Μάρκοβιτς απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής μας στην επαναφορά για να τη σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα.

Ακόμα μια καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 33΄όταν η σέντρα του Αγκίρε βρήκε τον Πίττα, που δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ, ενώ στο 34΄παρολίγο σε διώξιμο του αντιπάλου αμυντικού να έχουμε γκολ για την ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ήταν πιο επικίνδυνοι και προσπαθούσαν για το γκολ αλλά ένα σουτ του Χάμπου στο 42΄ήταν αδύναμο και πολύ άστοχο. Χωρίς καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε το ημίχρονο του αγώνα στο ισόπαλο 0-0!

Χωρίς αλλαγές η ομάδα μας στην επανάληψη με το ίδιο πλάνο. Στο 48΄ένα λάθος στην άμυνα μας ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Τα λάθη συνεχίστηκαν και στο 49΄δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ, αφού πρώτα ο Μολ απέκρουσε το πρώτο πλασέ. Οι ποδοσφαιριστές μας μετά το γκολ που δέχθηκαν τα είχαν χαμένα και στο 56΄με την ασταθή απόκρουση του Μολ παρολίγον να δεχθούμε το δεύτερο γκολ, ενώ στο 57΄ο Γιαννιώτας μπήκε ωραία στην περιοχή πλάσαρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε.

Στο 61΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γκάκπε να μπαίνει στη θέση του Καρ, Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν ανούσιοι στις επιθέσεις τους και μέχρι το 68΄δεν είχαν απειλήσει την αντίπαλη εστία. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Γκάκπε να αστοχεί εις διπλούν πρώτα με τα πόδια και στη συνέχεια με το κεφάλι βρίσκοντας τον πεσμένο αντίπαλο τερματοφύλακα στο 69΄.

Στο 72΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να μπαίνει στη θέση του Πίττα. Οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν ρυθμούς και στο 77΄ο Ζελάγια έφυγε μόνος αλλά το πλασέ του πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Στο 79΄΄νέα ευκαιρία με τον Πέδρο να σουτάρει, ο Γκάκπε να πιάνει το κεφάλι αλλά η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να απειλήσουν αλλά ήταν ανούσιοι στην τελική πάσα και παρά την πίεση που εξάσκησαν δεν είχαν κίνηση χωρίς τη μπάλα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να αμύνεται εύκολα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα μας να κερδίζει ένα κόρνερ στο 90+2 που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα κατάφεραν και έχασαν το παιχνίδι με 1-0, παρά την προσπάθεια τους στα τελευταία λεπτά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας σήμερα δεν ήταν καλή και πήρε ότι έδωσε.

Comments
To Top