ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην ΑΕΚ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα μας από την «ΑΡΕΝΑ» στον χθεσινό(27/9) αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον βλέπει τον εξ αναβολής κόντρα στην Ανόρθωση.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μολ, που είχε σωτήριες επεμβάσεις και σωστές τοποθετήσεις.

Ζοάο Πέδρο: Καλός αμυντικά, με λανθασμένες επιλογές επιθετικά στις λίγες προσπάθειες που είχε.

Γιώργος Βασιλείου: Καλή εμφάνιση από τον Βασιλείου. Αμυντικά δεν κινδύνεψε καθόλου, ενώ είχε καλές προσπάθειες επιθετικά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Βαχίντ Σελίμοβιτς: Έκανε κάποια λάθη στις τοποθετήσεις του και γενικά δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη, ειδικά με τα πόδια στην μπάλα.

Έκτορ Γιούστε: Μάρκαρε τους προσωπικούς του αντιπάλους, κέρδισε μονομαχίες και προσπάθησε να οργανώσει παιχνίδι από την άμυνα.

Εστεπάν Σακέττι: Μάρκαρε και έτρεξε στην μεσαία γραμμή, αλλά δεν βοήθησε καθόλου οργανωτικά, κάτι που χρειάζεται όταν η ομάδα αγωνίζεται με 2 στην μεσαία γραμμή.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Δεν ήταν στα καλύτερα του ο Χάμπος, με αρκετές λανθασμένες επιλογές και μεταβιβάσεις.

Ντιέγκο Αγκίρε: Από τα πόδια του ξεκινούσαν πολλές επιθέσεις της ομάδας, είχε τελικές και ήταν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες.

Γιάννης Γιαννιώτας: Η άλλη πηγή κινδύνου ήταν ο Γιαννίωτας που και πάλι είχε ναι μεν πολύ καλή απόδοση αλλά θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα κάποιες φάσεις.

Αντριάν Σαρδινέρο: Με εξαίρεση την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο, στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν χαμένος και δεν φάνηκε καθόλου.

Εμίλιο Ζελάγια: Κακό παιχνίδι από τον Αργεντίνο. Ίσως να μην είχε ούτε μια σωστή ενέργεια. Ενδεικτικό της απόδοσης του, οι πολλές φορές που βγήκε οφσάιντ, όντας εκτός παιχνιδιού.

Εμίλιο Νσούε: Αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό και αριστερά. Έτρεξε και ήταν φιλότιμος, χωρίς όμως να κάνει την διαφορά.

Ρότζερ Εμπιντά: Έπαιξε λίγο, αλλά πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να βοηθήσει οργανωτικά.

Σέργκε Γκακπέ: Αγωνίστηκε λίγο, αλλά βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για να δώσει έτοιμο γκολ αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-4-2 με τον Σαρδινέρο σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο που δεν του βγήκε. Οι όποιες φάσεις βγήκαν ήταν από τα πλάγια.

Στο δεύτερο δεν διεκδίκησε όσα μπορούσε και φάνηκε από τις αλλαγές του. Ίσως χρειάζεται και 3ος ποδοσφαιριστής στον άξονα για να υπάρχει και η επιλογή του κάθετου παιχνιδιού. Θεωρώ άκυρη την αλλαγή του Αγκίρε και την μη χρησιμοποίηση Καρ ή Παπουλή αντί του Νσούε στην συγκεκριμένη θέση. Εκτός γηπέδου φάνηκε πως συμβιβάστηκε με την ισοπαλία με την διαχείριση που έκανε. Με τόσες απουσίες του αντιπάλου, το διάβασμα του παιχνιδιού, θα έπρεπε να ήταν πιο σωστό και από τον ίδιο αλλά και από τους συνεργάτες του. Για 3ο συνεχόμενο είμαστε χαμένοι στο χρονικό διάστημα 46-60 και για 3ο συνεχόμενο αλλάζει μόνο πρόσωπα και όχι διάταξη. Θεωρώ πως θα έπρεπε να ήταν πιο απαιτητικός.

Comments
To Top