ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Η μελέτη του αντιπάλου είναι ευθύνη και των συνεργατών!

Πριν από κάθε αγώνα, συνηθίζεται να γίνεται μελέτη του αντιπάλου, κατασκοπεία σε ζωντανά παιχνίδια και ανάλυση των δυνατών και των αδύνατων σημείων.

Όταν ένας προπονητής έρχεται και δεν έχει κάνει την προετοιμασία, δεν γνωρίζει τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του ,πόσο μάλλον τους αντιπάλους. Ευθύνη γι αυτό έχουν και όσοι προϋπήρχαν στην ομάδα.

Μπεντόγια και Ελευθερίου χθες(27/9) ήταν στον πάγκο και μάλιστα ο Ελευθερίου εξηγούσε στον Ενσούε με την βοήθεια της τεχνολογίας, πως πρέπει να κινηθεί στο γήπεδο.

Την προηγούμενη του αγώνα έδωσαν τα φώτα τους στον προπονητή για την αδυναμία του αντίπαλου προπονητή  που θα είχε αν χρειαζόταν να αλλάξει κάτι σημαντικό στην διάρκεια του αγώνα λόγω των απουσιών του;

Γιατί από τις αλλαγές που έγιναν φάνηκε πως είμασταν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία και δεν διεκδικήσαμε πιο πολύ την νίκη.

Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε τον δικηγόρο του προπονητή, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο «μπουσουλίσματος» χρειάζεται βοήθεια από τους συνεργάτες του μέχρι να περπατήσει και στη συνέχεια να τρέξει. Χρειάζεται πραγματική βοήθεια και όχι φρου φρου και αρώματα με τάμπλετ και σχεδιασμούς σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Για παράδειγμα χθες δεν «σημάδεψαν» τον 19χρονο κατά ανάγκη στόπερ της ΑΕΚ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα κυπριακά γήπεδα και μάλιστα σε πρωτόγνωρη θέση για αυτόν. Ας αναλάβει λοιπόν καθένας τις ευθύνες του γιατί η χρονιά είναι πολύ απαιτητική.

Comments
To Top