ΑΝΤΡΕΣ

Γιατί έπαψες ΑΠΟΛΛΩΝ να θυμίζεις!!!(εμφάνιση για κλάματα)

Με μια πολύ δύσκολη στιγμή στο 8΄ για την ομάδα μας, κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν ρυθμό αλλά και τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας στο 13΄με τον Αντωνιάδη να παίρνει τη θέση του Βασιλείου που τραυματίστηκε και έφυγε υποβασταζόμενος.

Στο 24΄δυστυχώς η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ, κάτι που φαινόταν από την αρχή του αγώνα αφού μέχρι και το γκολ οι ποδοσφαιριστές μας δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 28΄πρώτη ομαδική ενέργεια της ομάδας μας από δεξιά με τον Πέδρο να σεντράρει, τον Γκάκπε να πιάνει μια δύσκολη κεφαλιά που πέρασε άουτ. Αυτό που γινόταν ήταν απίστευτο καθώς είχαμε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Ατωνιάδη αυτή τη φορά στο 39΄να βγαίνει από τον αγώνα και να μπαίνει στη θέση του ο Αγκίρε!

Στο 43΄δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, οφείλουμε να πούμε με ένα φοβερό σουτ του αντίπαλου έξω από την περιοχή! Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να χάνει με 2-0, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο!

Χωρίς αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας το 2ο ημίχρονο άλλωστε μόνο μία τις είχε μείνει μετά τις δύο αναγκαστικές του Βασιλείου και του Αντωνιάδη. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από τους ποδοσφαιριστές μας, που έδειχναν αποκαμωμένοι, χωρίς πάθος, μαχητικότητα αλλά το κυριότερο καθαρό μυαλό!

Στο 62΄ήρθε η δεύτερη φάση για την ομάδα μας με σουτ του Γιαννιώτα από το ημικύκλιο της περιοχής, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, Γκάκπε και Σαρδινέρο δεν συνεργάστηκαν μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα να χαθεί μια καλή προϋπόθεση για να απειλήσουμε.

Στο 65΄η ομάδα μας μετά από ένα κόρνερ του αντιπάλου και παιδαριώδη λάθη της άμυνας μας δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Στο 68΄τρίτη αλλαγή και τελευταία για την ομάδα μας με τον Παπουλή, να παίρνει τη θέση του Μάρκοβιτς. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έδειχναν χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο κάτι που ήταν εμφανέστατο από τις κινήσεις αλλά και τις επιλογές που έκαναν, απελπιστικές κινήσεις και πάσες και γενικά ανούσιο ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα ήταν απλά διαδικαστικά αφού τα πάντα είχαν κριθεί και κυλούσαν βασανιστικά για τους ποδοσφαιριστές μας. Στο 85΄μια ωραία ομαδική αντεπίθεση με τον Παπουλή να συνεργάζεται με τον Γιαννιώτα να πασάρει στον Γκάκπε, που μέσα από την περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ για να μειώσει σε 3-1!

Μετά και τρία λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα που βρήκε την ομάδα μας να παίρνει ότι έδωσε και να δέχεται την ήττα με 3-1!

Comments
To Top