ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στον Ολυμπιακό

Με την επιστροφή Σωφρόνη, επιστρέψαμε και στις νίκες και πλέον η αντεπίθεση οφείλει να συνεχιστεί και μόνοι που το γνωρίζουν καλύτερα από όλους είναι ο προπονητής μας και οι ποδοσφαιριστές του. Η νίκη θα φέρει αυτοπεποίθηση για να βοηθήσει την ομάδα να βρει ξανά τον δρόμο της.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζοέλ Μολ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ελβετό που είχε καίριες επεμβάσεις τόσο σε μακρινά σουτ, αλλά και σε τετ α τετ.

Ζοάο Πέδρο: Ισορροπημένη εμφάνιση από τον Πέδρο που είχε αρκετές προσπάθειες επιθετικά, ενώ και αμυντικά ήταν σταθερός.

Ντιέγκο Αγκίρε: Εκπληκτικός επιθετικά, πίσω όμως είχαμε θέμα αφού ο αντίπαλος βρήκε αρκετό χώρο να δράσει. Έδωσε μια ασσίστ και ήταν μέσα στη φάση στο τρίτο  γκολ. Αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σαν μπακ, πρεπει να βρεθεί τρόπος να καλύπτονται τα ανεβάσματα του.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Μετά από αποχή 5 μηνών η απόδοση του κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Έκανε λάθη αλλά τα διόρθωνε. Η εμπειρία του και η ποιότητα του τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μεστή και σοβαρή εμφάνιση από τον Χάμπο, που κράτησε την θέση του και είχε καλές επεμβάσεις. Για ακόμη ένα παιχνίδι όμως φάνηκε η απουσία του στην μεσαία γραμμή, αφού όταν είναι στα καλά του δεν πρέπει να φεύγει από εκεί.

Εστεπάν Σακέττι: Ψάχνεται ακόμα ο Σακέττι. Είχε τα τρεξίματα του, έκλεισε χώρους αλλά έχασε πολλές μονομαχίες και δεν κέρδισε πολλές μπάλες.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μέχρι το πρώτο ημίχρονο είχε και πάλι μέτρια έως κακή απόδοση, στη συνέχεια ανέβηκε, έκλεψε μπάλες, μοίρασε παιχνίδι και έμοιασε στον Μάρκοβιτς που έδινε λύσεις και πίσω και μπροστά. Αναμένουμε συνέχεια.

Γιάννης Γιαννιώτας: Δύο γκολ, συμμετοχή σε αρκετές φάσεις και συνεχής πηγή κινδύνου. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Φώτης Παπουλής: Μετά από καιρό είχε ανεβασμένη απόδοση. Έτρεξε,πήρε μπάλα και έφτιαξε παιχνίδι, ενώ πρόσφερε και αμυντικά.

Σέργκε Γκακπέ: Έπαιξε εντός και εκτός περιοχής, βγήκε στο πλάι και με τις ενέργειές του δημιούργησε προϋποθέσεις. Στάθηκε άτυχος με το δοκάρι αφού είχε τρομερή έμπνευση, αλλά και διπλά άτυχος με τον τραυματισμό .Είναι φανερό πως όταν βρει ρυθμό θα βοηθήσει αρκετά.

Εμίλιο Ζελάγια: Ήταν καλά κλεισμένος κάτι που τον ανάγκαζε να βγει εκτός περιοχής. Δεν δημιούργησε κινδύνους, αλλά σκόραρε στη μοναδική ευκαιρία που βρήκε.

Αντριάν Σαρδινέρο: Πέρασε στο 35΄ στην θέση του Γκακπέ. Μάρκαρε σωστά, ενώ έβγαινε και σωστά στις αντεπιθέσεις. Έκανε ένα μεστό παιχνίδι και βοήθησε στο χτίσιμο της τακτικής μετά το προβάδισμα.

Ιωάννης Πίττας: Κράτησε σωστά την θέση του, βρήκε φάση για γκολ και έδειξε διάθεση.

Νταν Καρ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί, αν και είχε τη φάση του για να σκοράρει, αλλά άργησε να πάει στην μπάλα.

Προπονητής: Παράταξε την ομάδα με 4-2-3-1 με Γκακπέ και Παπουλή να αλλάζουν θέση σε κάποια διαστήματα. Πολύ καλός επιθετικά με όμορφα γκολ και άψογη συνεργασία και εκτέλεση στα δύο πρώτα. Με αρκετά θέματα στην αμυντική λειτουργία που τρυπούσε εύκολα και δεχόμασταν φάσεις. Είναι φανερό πως το κενό του Χάμπου φαίνεται στην μεσαία γραμμή, ενώ χρήζει βελτίωσης και ο τρόπος που καλύπτονται οι πλάγιοι μπακ, όταν ανεβαίνουν και δημιουργούνται κενά. Βελτίωσης χρήζει και ο τρόπος αντιμετώπισης των φάσεων όπου χάνεται η μπάλα σε στατικές φάσεις(κόρνερ).

Σε γενικές γραμμές ήταν μια ώριμη και καλή εμφάνιση που ήρθε μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα δώσει τόνωση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Comments
To Top