ΑΝΤΡΕΣ

Με την επανέναρξη Γιούστε, Περέιρα, δύσκολα τα πράγματα για Βασιλείου, Αντωνιάδη, εξετάζεται ο Γκάκπε

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας αλλά και το χθεσινό(6/10) παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή όπως επιλογές δεν έχουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Όταν οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί η επιλογή είναι μία και είναι η νίκη. Θέλαμε να νικήσουμε στην επιστροφή του Αυγουστή και ταυτόχρονα να ανακτήσουμε μέρος της χαμένης μας αυτοπεποίθησης μετά τα τρία αποτυχημένα αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Έχουμε 15 μέρες να δουλέψουμε απρόσκοπτα για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Εθνικό στο Δασάκι».

Για τη βελτίωση που έδειξε η ομάδα: «Είδαμε μέρος των αγωνιστικών δυνατοτήτων της ομάδας με 11 τελικές, τρία γκολ και θα μπορούσαμε και περισσότερα. Στον αντίποδα δεχθήκαμε και ευκαιρίες, πράγμα που θα προβλημάτισε και τον προπονητή μας. Θα έχουμε το Γιούστε πανέτοιμο με την επανέναρξη και σιγά, σιγά η ομάδα θα πάρει τον δρόμο της».

Ήταν εξαιρετικός ο Γιαννιώτας ο οποίος πέτυχε δύο γκολ: «Ο Γιαννιώτας ήταν  εξαιρετικός, ο Αγκίρε εκπληκτικός, πολύ καλός ο Παπουλής και ο Μάρκοβιτς στην επανάληψη, ο Ζελάγια επέστρεψε στα γκολ, ενώ έκανε καλό παιχνίδι και ο Σακέτι. Με την επιστροφή στην κανονικότητα θα δείτε ξανά τον Απόλλωνα που όλοι θαυμάσατε την προηγούμενη 3ετία».

Βοήθησε πολύ η επιστροφή Αυγουστή: «Είναι ο άνθρωπος που έχτισε αυτή την ομάδα και τους εμπνέει όλους. Θα ήταν φρόνιμο να σταματήσουμε την κουβέντα με την επιστροφή του, είναι λες και δεν έφυγε. Ήταν ένα οδυνηρό λάθος το οποίο διορθώσαμε αυτό που έγινε με τον προπονητή. Η π΄στη και η δίψα του για την μεγάλη διάκριση είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Θα τον στηρίξουμε εκ νέου. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, περισσότερος από τα εισιτήρια. Είναι ένας άνθρωπος που ενώνει  δυνάμεις ο Σωφρόνης».

Για τη διαιτησία και τα παράπονα που εξέφρασε ο Ολυμπιακός: «Ήταν δύο τα λάθη. Η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με δεύτερη κάρτα και το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός. Δεν κρυβόμαστε. Ήταν παράβαση που δεν σφυρίχτηκε. Εμείς δεν μάθαμε να ευνοούμε για να καλύπτουμε τα νώτα μας. Αν πάρουμε σφύριγμα και ευνοεί άλλη ομάδα θα το πούμε. Εμείς θέλουμε το 50-50 όπως αρμόζει σε όλους. Αν θέλουμε να βρίσκουμε το δίκαιο μας όταν αδικούμαστε πρέπει να βλέπουμε και το δίκαιο του αντιπάλου. Επί της ευκαιρίας να συγχαρώ τον Ολυμπιακό, έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα ο κ. Χριστοδούλου».

Πως έχει η κατάσταση του Γκακπέ; «Θα περάσει το απόγευμα από εξετάσεις. Εκ πρώτης δε φαινεται κάτι το σοβαρό όμως απέχει η θεωρία από τις εξετάσεις. Θα πρέπει να περιμένουμε. Πήγε να πέτυχε το γκολ της χρονιάς και ήταν άτυχος με το δοκάρι».

Για τα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα: «Ο Περέιρα επιστρέφει με την επανέναρξη. Θεωρώ το ίδιο θα γίνει με τον Γιούστε. Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους Βασιλείου και Αντωνιάδη».

Για την επιστροφή του Ρομπέρζ: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Έλειπε ο Ρομπέρζ και ο Γιούστε δεν μπορούσε να καλύψει το κενό του όπως και ο Ρομπέρζ δεν μπορούσε να καλύψει το κενό του Γιούστε. Είναι κορυφαίοι στην θέση τους και οι δύο. Με τον ματατοπισμό του Χάμπου ο οποίος στα δύσκολα πάνα φωνάζει παρόν θα βοηθηθούμε. Είναι πλέον 100% έτοιμος και ο Νσούε και είναι θέμα προπονητή πως θα διαχειριστεί το ρόστερ».

Comments
To Top