ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οριστικά τέλος ο Πικόκ, το ψάχνει για μεταγραφή έκπληξη!

Οριστικά διακόπηκε το συμβόλαιο του Άλεξ Πίκοκ, αφού σπατάλησε και την δεύτερη ευκαιρία που δόθηκε στον Αμερικανό από τον προπονητή μας Τόνι Κωνσταντινίδη.

Θυμίζουμε πως ο προπονητής μας με εισήγηση του, είχε διακόψει το συμβόλαιο του Πίκοκ, στο τουρνουά του Παραλιμνίου, μετά το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, ο Κωνσταντινίδης αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αμερικανό, ο οποίος αν και έκανε καλές εμφανίσεις στα επόμενα φιλικά, η συμπεριφορά του δεν βελτιώθηκε.

Έτσι η απόφαση να απομακρυνθεί από την ομάδα είναι οριστική και ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες.

Το γεγονός πως ο Απόλλωνας έχει ρεπό στην πρώτη αγωνιστική, δίνει τον χρόνο στον Αντώνη Κωνσταντινίδη να δουλέψει με τον νέο καλαθοσφαιριστή του, όπως και με τον Τάπλιν ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει ξεκινήσει από χθες ατομικές προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η ομάδα μας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση καλαθοσφαιριστή που πρόσφατα έφυγε από ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Πρόκειται για μια μεταγραφή που εφόσον ολοκληρωθεί θα προκαλέσει έκπληξη στον χώρο του μπάσκετ.

Comments
To Top