ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Οι πέντε νεαροί μας ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό κόντρα στον Άρη!

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα είχε σήμερα(11/10) η ομάδα μας και εκτός από την ετοιμότητα όσων έμειναν στις προπονήσεις, απουσιάζουν ως γνωστό οι διεθνείς, εφτά στον αριθμό αλλά και πέντε τραυματίες, ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πέντε νεαρούς μας ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων(U19).

Οι νεαροί είχαν καλή παρουσία και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σε βάθος χρόνου, μαζί με άλλους νεαρούς.

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τους πέντε που αγωνίστηκαν σήμερα στο φιλικό κόντρα στον Άρη:

Ανδρέας Χαραλάμπους: Γεννήθηκε στις 2/2/2002 και αγωνίζεται ως σέντερ μπάκ αφού το ύψος του είναι το μεγάλο του ατού. Είναι αριστεροπόδαρος και μέχρι στιγμής αγωνίστηκε και στους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος Νέων, πετυχαίνοντας και ένα γκολ με κεφαλιά κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο σημερινό φιλικό αντικατέστησε τον Σαρδινέρο στο 2ο ημίχρονο.

Κωνσταντίνος Νικολάου: Γεννήθηκε στις 21/8/2002 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Νέων και έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 360 λεπτά συμμετοχής στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Στο σημερινό φιλικό μπήκε ως αλλαγή στο 70΄στη θέση του Μολ.

Χριστόφορος Τσολακης: Γεννήθηκε στις 3/10/2001 και αγωνίζεται τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως δεξί εξτρέμ. Φέτος έχει τρεις συμμετοχές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα Νέων μετρώντας 225 λεπτά συμμετοχής, ενώ πέτυχε και ένα γκολ κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας. Είναι στρατιώτης και πρόσφατα ξεπέρασε ένα σοβαρό τραυματισμό και πλέον είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας. Στο σημερινό φιλικό μπήκε ως αλλαγή στο 62΄στη θέση του Πέδρο.

Δημήτρης Ηροδότου: Γεννήθηκε στις 20/4/2002 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, τόσο ως ανασταλτικός, όσο και επιθετικός χαφ. Έχει καταγράψει φέτος τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα μετρώντας 309 λεπτά συμμετοχής. Στο σημερινό φιλικό μπήκε ως αλλαγή στο 66΄στη θέση του Πέδρο.

Δημήτρης Φλουρής: Γεννήθηκε στις 12/11/2001 και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Φέτος έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές, με μία εξ αυτών να μπαίνει ως αλλαγή, αφού είναι στρατιώτης, μετρώντας 204 λεπτά συμμετοχής. Στο σημερινό φιλικό μπήκε ως αλλαγή στο 53΄στη θέση του Αγκίρε και στο 69΄πέτυχε μάλιστα και το 4ο γκολ για την ομάδα μας.

Comments
To Top