ΑΝΤΡΕΣ

Επανεκκίνηση και πολλές στοιχηματικές επιλογές στο «Ολίμπικο»!

Στη Ρώμη δοκιμάζεται απόψε (21:45, η Εθνική Ελλάδας απέναντι στη δυνατή Ιταλία, για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Η Ελλάδα θέλει να κάνει νέα αρχή, ενώ η Ιταλία, με συλλεκτική πράσινη φανέλα, θέλει τη νίκη για να «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτός από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μια πλειάδα από φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ  και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top