ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Όταν εισπράττεις την εμπιστοσύνη και την πίστη των άλλων ανταποδίδεις τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο»

Τον λόγο που του πάει καλύτερα να παίζει στην Κύπρο παρά στην Ελλάδα, εξήγησε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, Γιάννης Γιαννιώτας σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης «Metropolis». Μεταξύ άλλων ανέφερε πως νιώθει στην ομάδα μας αλλά και για το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.

Τι ανέφερε:

«Γενικά δεν μιλάω πολύ, νιώθω πιο άνετα στο γήπεδο εκεί είναι η δουλεία μου και όχι να μιλάω στο ραδιόφωνο. Είμαι στον Απόλλωνα Λεμεσού και νιώθω καλύτερα στην Κύπρο. Νιώθω απελευθερωμένος και με εμπιστεύονται πολύ. Έτσι μπορώ και δείχνω τις ικανότητες μου στο γήπεδο καθώς παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής. Όταν εισπράττεις την εμπιστοσύνη και την πίστη των άλλων ανταποδίδεις τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο.

Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον Απόλλωνα αλλά ένα ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Άρη θα με τιμούσε. Όπως έχω πει «ποτέ μη λες ποτέ. Η καρδιά μου αποφασίζει πάντα τελευταία στιγμή. Δε λέω από τώρα κάτι για τους επόμενους έξι μήνες, δεν λειτουργώ έτσι. Αποφασίζω με την καρδιά μου μέσα σε δύο ώρες, με βάση λογικής».

Comments
To Top