ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Οι ίδιες γνωστές παθογένειες!

H ομάδα μας προχθές (19/10) δέχτηκε την πρώτη της ήττα με προπονητή τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του προχθεσινού Απόλλωνα ήταν οι πολλές ανούσιες κοντινές πάσες και ο φλύαρος και αργός ρυθμός ανάπτυξης και έτσι μοιραία η ομάδα μας δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί από την καλή αμυντική λειτουργία του Εθνικού.

Ο Απόλλωνας προχθές  ήταν προβλέψιμος και στατικός, επιθετικά δεν είχε κίνηση χωρίς τη μπάλα και «φώναζε» από μακριά ότι της έλειπαν δύο βασικά στοιχεία.

Πρώτον της λείπει ο “μαέστρος” της ορχήστρας και ο επιτελικός μέσος που με μια έξυπνη κάθετη μπαλιά θα έσπαζε την άμυνα του Εθνικού στα δύο και θα δημιουργούσε ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του αλλά και ο επιθετικός που θα είχε την οξυδέρκεια και την εκτελεστική δεινότητα να σκοράρει.

Πρέπει να βλέπουμε κατάματα την αλήθεια και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας αν θέλουμε να εντοπίζουμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώνουμε.

Και η πικρή αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας όχι μόνο δεν διαθέτει τα δύο πιο πάνω στοιχεία αλλά φαίνεται ότι ούτε πλουραλισμό διαθέτει στο σκοράρισμα αφού μέχρι στιγμής έχουν σκοράρει μόνο Ζελάγια, Γιαννιώτας και Γκακπέ.

Για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις όταν έχεις δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα χρειάζεται να προσθέσεις ποιότητα και φαντασία στο παιχνίδι σου να παίξεις με ταχύτητα και να μπεις δυνατά και αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό όταν θα έχεις πιο καθαρό μυαλό ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα κάνει το έργο σου πιο εύκολο.

Τέτοια παιγνίδια σαν το προχθεσινό θα έρθουν κι άλλα πολλά και αν δεν βρούμε άμεσα το αντίδοτο στις κλειστές άμυνες μοιραία σε παρόμοια παιγνίδια θα αντιμετωπίζουμε συνεχώς το ίδιο πρόβλημα με πιθανόν τα ίδια αποτελέσματα!

Comments
To Top