ΑΝΤΡΕΣ

Άλλη μια ήττα…

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν πατήματα αλλά και ρυθμό. Στο 16΄η ομάδα μας κέρδισε δύο κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, ενώ στο 18΄ ένα φάουλ από δεξιά που στην εξέλιξη του έφερε ένα πλασέ από τον Σαρδινέρο, έφερε το γκολ από τον Καρ που δεν μέτρησε καθώς σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 27΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Γιαννιώτα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να κάνει από πλάγια στην περιοχή ένα πολύ άστοχο σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 38΄μετά από σουτ του Μάρκοβιτς η μπάλα κόντραρε στον Καρ και αφού ξεγελάστηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατέληξε στα δίκτυα!

Στο 42΄δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο ο αντίπαλος ισοφάρισε αφού μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε σε δικό μας ποδοσφαιριστή και κατέληξε στα δίκτυα. Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 1-1!

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Σακέττι να μπαίνει στη θέση του Εμπιντά. Στο 53΄ένα φάουλ του Αγκίρε από δεξιά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο αντίπαλος έχασε ευτυχώς την ευκαιρία, ενώ στο 55΄μετά από σέντρα του Γιαννιώτα ο αμυντικός του αντιπάλου πρόλαβε τον Σαρδινέρο πριν πλασάρει ενώ προηγουμένως ο Καρ δεν βρήκε τη μπάλα.

Το παιχνίδι απέκτησε ένα γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις δύο εστίες, ενώ στο 63΄μετά από κόρνερ για την ομάδα μας ο Σάλαι πήρε την κεφαλιά που κατέληξε στον τερματοφύλακα. Στο 65΄δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Περέιρα να παίρνει τη θέση του Γκάκπε.

Στο 69΄ωραία προσπάθεια του Αγκίρε από αριστερά, στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα στο γύρισμα του κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ, που η συνέχεια του έφερε ένα πολύ άστοχο σουτ του Μάρκοβιτς. Στο 73΄έγινε η τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή να παίρνει τη θέση του Γιαννιώτα.

Στο 79΄λάθος εκτίμηση του Σάλαι με πισινή κεφαλιά και λάθος έξοδος του Μολ έφεραν το πέναλτι για τον αντίπαλο, που εκτελέστηκε εύστοχα και έγινε το 1-2 για τον αντίπαλο! Στο 81΄ο Κάρ μπήκε από δεξιά στην περιοή γύρισε αλλά το πλασέ του ήταν πάρα πολύ άστοχο και βεβιασμένο. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν να τα είχαν χαμένα αλλά συνέχισαν την προσπάθεια τους για να πετύχουν γκολ.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κάτι το αξιόλογο από την ομάδα μας με τον αντίπαλο να αμύνεται σωστά και να κρατά τους ποδοσφαιριστές μας μακριά από την εστία του. Ο διαιτητής έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα μας παρά την προσπάθεια να μην τα καταφέρνει να ισοφαρίσει και να δέχεται δυστυχώς δεύτερη συνεχόμενη ήττα!

Comments
To Top