ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν βρήκα όσα άφησα αυτές τις 35 μέρες…»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά την ήττα της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Αυτό που συμβαίνει με εμάς είναι απίστευτο. Όπως και με την Άχνα, μέτρησαν όσα πήγαν στον στόχο. Δεν είδα όσα περίμενα με την επιστροφή μου. 35 μέρες έγιναν πάρα πολλά. Αν έκανα σωστά ή λάθος που επέστρεψα είναι δική μου απόφαση. Θα προσπαθήσω να διορθώσω τα λάθη. Η ομάδα δεν είναι η ίδια με αυτή πριν μερικά χρόνια. Το τι έγινε τις 35 μέρες της απουσίας μου, γιατί δεν μπορώ να πω ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Εμείς είμαστε στα αποδυτήρια καθημερινά και πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν με ικανοποιεί αυτό, ούτε και τους παίκτες. Ο Απόλλωνας δεν έχει κανέναν ανάγκη, ούτε προπονητή ούτε παίκτη. Ο Απόλλωνας θα βρει το δρόμο του με σωστές αποφάσεις. Καλή συνέχεια στον φίλο Κέρκεζ. Η ευθύνη βαραίνει πρώτα τον προπονητή, όμως αυτή τη στιγμή λέω την αλήθεια. Δεν βρήκα όσα άφησα πριν 35 μέρες».

Για το τι βρήκε διαφορετικό και αν είναι καθαρά αγωνιστικό ή αν έχει να κάνει και με τα αποδυτήρια: «Αν έχει κάτι στα αποδυτήρια θα “κοπεί” από εμένα. Αυτό που υπάρχει τώρα είναι η κακή ψυχολογία. Από εμάς εξαρτάται να βρούμε τα πόδια μας. Είμαστε εκεί να δεχθούμε και τις κριτικές και τις φωνές. Παρόλο που μπορούσαμε να κερδίσουμε δεν είδα αυτά που θέλω στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Πέτρο Κονναφή και πως από το Μάρτιο που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Απόλλωνας έχει 3 νίκες σε 15 παιχνίδια: «Τι να σας απαντήσω; Ο Πέτρος είναι ένα κομμάτι της διοίκησης, είναι απόφαση της διοίκησης. Ο ίδιος έδωσε παραίτηση, αλλά που την στιγμή που πήρε μια απόφαση η διοίκηση είναι κάτι που πρέπει να δεχθούμε. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Πέτρο. Στο κάτω-κάτω δεν παίζει αυτός μπάλα».

Για τους τραυματίες: «Χάμπος και Ρομπέρζ δεν έχουν κάτι σοβαρό. Ο Χάμπος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Ρομπέρζ στον αχίλλειο. Ο Ζελάγια από βδομάδας θα επιστρέψει».

Για το αν αποφάσισε ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν: «Είναι κουραστική νύχτα απόψε, καλύτερα να πάμε σπίτι να ηρεμήσουμε και θα δούμε».

Comments
To Top