ΑΝΤΡΕΣ

«Προσπαθούμε καθημερινά με κάθε τρόπο για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας…»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλωνας κάνει μεγάλη προσπάθεια για να εξέλθει από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του κατάσταση. Προσπαθούμε καθημερινά με κάθε τρόπο για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μας έδωσαν τρομερές χαρές στο πρόσφατο παρελθόν και την ώρα της ανάγκης είναι το χειρότερο να τους εγκαταλείπεις» δήλωσε αρχικά.

Για το παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου», ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Υπολείπονται δύο προπονήσεις και πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα, την ισορροπία για μια καλή εμφάνιση που θα μας οδηγήσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα».

Πλέον ο Απόλλωνας δεν έχει την πολυτέλεια για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης: «Τα τελευταία χρόνια σε κάθε παιχνίδι αυτοσκοπός είναι η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι συν όλα αυτά που έχουμε αναγνωρίσει και μας αναλογούν, είμαστε και άτυχοι, μας γύρισε την πλάτη η μπάλα. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση δεν υπήρχε ομάδα καλύτερη από εμάς στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ, έχουμε μια δυστοκία και το θεωρούμε περισσότερο έλλειψη καθαρού μυαλού και πίεση για να σκοράρουμε. Εννοείται ότι υπάρχουν κάποιες αδυναμίες αλλά από την στιγμή που είναι δεδομένες μέχρι τον Ιανουάριο δεν μπορούμε να τις επικαλούμαστε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε για να ξεμπλοκάρουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνοι οι επιθετικοί γιατί δεν πήραμε γκολ ούτε από τους μέσους, ούτε από τους ακραίους. Δεν παράγουμε τις ευκαιρίες όπως πέρσι και πρόπερσι αλλά δεν είναι άσχημος ο αριθμός».

Για τον κόσμο που θα πάει στο Παραλίμνι: «Προπωλήσαμε περίπου 200 εισιτήρια. Εμείς δεν έχουμε τα μούτρα και ούτε παράπονο πρέπει να έχουμε».

Για το ξέσπασμα στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη: «Για κάποια πράγματα θεωρώ ότι υπάρχει σκοπιμότητα από κάποιους συναδέλφους. Το πιο εύκολο είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο στο γραφείο τύπου ή σε κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. Έχουμε τα προβλήματα μας και μας προσθέτουν και άλλα. Η σωστή κριτική δεν μας ενοχλεί».

Comments
To Top