ΑΝΤΡΕΣ

«Οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα είμαστε εμείς…»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ένωση στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα το τελευταίο διάστημα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έπρεπε να κάνουμε κάτι και να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό που έδειξαν οι παίκτες μου είναι ότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Τους άρεσε ότι έκαναν αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση. Χάρηκαν αυτό παιχνίδι, συγχαρητήρια. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους 200 γιατί με τον Εθνικό τους στείλαμε πίσω Λεμεσό λυπημένους. Στόχος μας είναι γεμίσουμε το Τσίρειο. Θα γίνει αυτό αν ενωθούμε όλοι μαζί. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Στην έδρα μας ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

Περίμενα μια καλή εμφάνιση αλλά όχι σ΄αυτό το επίπεδο. Αυτό δίνει δυναμική στην ομάδα. Είδα πράγματα που μου άρεσαν στο γήπεδο. Είχαμε ενθουσιασμό. Αυτό έλειπε στα προηγούμενα ματς. Οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα είμαστε εμείς στο Κολόσσι. Σήμερα αλλάξαμε κάποια πράγματα και μας βγήκαν. Με ρίσκο βέβαια… Γιατί ξέρετε τι θα γινόταν αν κάτι πήγαινε στραβά σήμερα».

Comments
To Top