ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ζητούμενο η νίκη με πολύ ψηλό δείκτη δυσκολίας!

Πολλές δυσκολίες έχει να αντιμετωπίσει στον σημερινό(3/11) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Παραλίμνι η ομάδα μας και όλοι καλούνται να υψώσουν ανάστημα για να πάρουμε τη νίκη αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα και πολύ επικίνδυνα.

Η κακή ψυχολογία, το σερί από ήττες, οι τραυματισμοί, το όριο των καρτών που βρίσκονται κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας, η τύχη που μας γυρίζει την πλάτη αλλά και τα «μεγάλα» λόγια από τους αντιπάλους, ότι πάνε μόνο για τη νίκη και η αδικία από τη διαιτησία στο προηγούμενο παιχνίδι της Ε.Ν.Π κόντρα στην ΑΕΚ, δυσχεραίνουν αφάνταστα το έργο μας στο γήπεδο των «ανέμων».

Οι επιλογές για τον Σωφρόνη είναι αρκετές, με τις απουσίες όμως τον Ρομπέρζ, Εμπιντά και Ζελάγια να προβληματίζουν. Σίγουρα ο Μολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και από κει και πέρα μόνο σίγουρο είναι ο Αγκίρε στα αριστερό άκρο της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Γιούστε, που βρίσκεται στο όριο με κάποιον εκ των Σάλαι, Σελίμοβιτς να τον πλαισιώνουν, εκτός αν προτιμηθεί ο Χάμπος που επανέρχεται από τον τραυματισμό του. Στα δεξιά πολύ πιθανόν να επανέλθει ο Πέδρο με πιθανότητες να έχει και ο Ενσούε.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μάρκοβιτς με Σακέττι και μπροστά τους μάλλον ο Παπουλής, εκτός αν δούμε και πάλι δίδυμο Γκάκπε με Καρ. Στα άκρα της επίθεσης δεξιά θα είναι ο Γιαννιώτας και αριστερά έχουμε τις επιλογές των Σαρδινέρο και Πίττα αλλά και του Παπουλή αν αγωνιστεί ο Περέιρα.

Όποιοι και να παίξουν, όπου και να παίξουν ένα είναι το ζητούμενο κατάθεση ψυχής, πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό με σκοπό τη νίκη αλλιώς χαθήκαμε!

Comments
To Top