ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

200 συμμετοχές με τον Θρύλο ο Ζοάο Πέδρο

Ένα μεγάλο επίτευγμα πραγματοποίησε ο Ζοάο Πέδρο ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Απόλλωνα στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Ο χαρισματικός ακραίος μπακ συμπλήρωσε 133 συμμετοχές στο θεσμό του πρωταθλήματος, 24 στο Κύπελλο, δύο στο Super Cup και άλλες 41 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ζοάο Πέδρο είναι ένας εκ των λίγων ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν ταυτιστεί με τον Απόλλωνα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Σε μια περίοδο που οι ξένοι αλλά και γενικότερα, οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν τις ομάδες ανά μεταγραφική περίοδο, ο Πορτογάλος βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2015 και σημειώνει περισσότερες από 40 συμμετοχές ανά αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί να μην έχει πετύχει πολλά τέρματα, ωστόσο οι ασίστ οι οποίες έχει μοιράσει σε όλους τους συμπαίκτες του είναι αμέτρητες.

Έχει πανηγυρίσει δύο κύπελλα και δύο Super Cup ενώ βρισκόταν στην ομάδα όταν αυτή προκρίθηκε στους ομίλους του UEFA Europa League τις περιόδους 2017-18 και 2018-19.

Συνολικά έχει πετύχει 10 τέρματα εκ των οποίων το ένα για το θεσμό του Κυπέλλου και ακόμη ένα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο ντεμπούτο του, με αντίπαλο την Σαξάν στη Μολδαβία.

Συγχαίρουμε τον Ζοάο για αυτό του επίτευγμα και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top