ΑΝΤΡΕΣ

«Η κατάσταση νομίζω ότι πλέον έφτασε στο απροχώρητο…»

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας, Αντώνης Γλυκής, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και εξέφρασε σφοδρά παράπονα για την διαιτησία του ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε τι ανέφερε:

Τι αφήνει στον Απόλλωνα το σημερινό ματς; «Μας αφήνει θυμό. Η κατάσταση νομίζω ότι πλέον έφτασε στο απροχώρητο. Όπως ξέρετε όλοι, έχουμε δικαιωθεί σε προηγούμενες φάσεις… Ακυρώθηκε γκολ κανονικό με την Πάφο, με την ΑΕΛ το ίδιο. Δεν είπαμε κάτι, κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Σήμερα η διαιτησία μας αδίκησε κατάφορα. Το θέμα αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Καλούμε τις υπόλοιπες ομάδες πλέον να κάτσουμε να μιλήσουμε σοβαρά μαζί με την ΚΟΠ. Θα θέσουμε θέμα επιτέλους τουλάχιστον στα ντέρμπι να κατεβούν ξένοι διαιτητές διότι δεν μπορούμε να έχουμε τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και στο τέλος της μέρας να χάνουμε από τη διαιτησία. Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Θεωρείτε ότι υπήρξαν πολλά λάθη σήμερα; «Σαφέστατα, πάρα πολλά λάθη. Υπάρχουν οι ιθύνοντες να τα πουν. Ξεκάθαρα πέναλτι, χρόνος καθυστέρησης και πολλά άλλα. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να τα πω αλλά νομίζω τα είδε ο κόσμος όλος».

Πέρα από τους ξένους διαιτητές σκέφτεστε να κάνετε κάτι άλλο; «Βέβαια, θα συνεδριάσει η διοίκηση του Απόλλωνα αλλά σας λέω δεν είναι θέμα μόνο του Απόλλωνα. Είναι και θέμα των υπόλοιπων ομάδων. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το βιολί που ξεκίνησε από παλαιότερα. Θα πρέπει επιτέλους να κάτσουμε κάτω και η ΚΟΠ να αναλάβει τις ευθύνες της. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα! Έχουμε εισηγήσεις τις οποίες θα φέρουμε ενώπιον τις ΚΟΠ και των άλλων ομάδων».

Έχετε να σχολιάσετε κάτι άλλο από το παιχνίδι; «Όχι δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Απλά με ρωτήσατε τι είναι αυτό που μας αφήνει και σας λέω ξεκάθαρα ότι μας αφήνει μεγάλο θυμό και θα δούμε τι θα κάνουμε τις επόμενες μέρες».

Comments
To Top