ΑΝΤΡΕΣ

Ο Γκάκπε το ισοφάρισε, ο Σωτηρίου το αλλοίωσε!!!

Με μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε το ντέρμπι, όταν ο Παπουλής με κάθετη πάσα βρήκε πολύ ωραία τον Γκάκπε που το πλασέ του απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας μόλις στο 5΄. Στο 9΄ο Γιούστε ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε ένα επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή, ενώ στο 10΄πολύ καλό σουτ του Χάμπου απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας του αντιπάλου.

Οι ποδοσφαιριστές μας όποτε είχαν την ευκαιρία έφευγαν με ταχύτητα μπροστά αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Στο 18΄ο Παπουλής από πλάγια μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ που αποκρούστηκε, ενώ θα μπορούσε να πασάρει. Στο 19΄ο Μολ ήταν σε ετοιμότητα όταν χρειάστηκε να επέμβει. Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ήταν γεμάτο με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις περιοχές, με την ομάδα μας να υπερέχει στις τελικές προσπάθειες. Στο 24΄μετά από ωραίες εναλλαγές από δεξιά στην επίθεση, ο Πέδρο έκανε τη σέντρα αλλά το γυριστό του Παπουλή πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Εκπληκτική επέμβαση από τον Μολ στο 26΄μετά από κεφαλιά του αντίπαλου επιθετικού, έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση.

Στο 28΄ο Παπουλής πήρε κίτρινη κάρτα μετά από διαμαρτυρία, συμπληρώνοντας έτσι τρεις και θα χάσει τον επόμενο αγώνα με τη Δόξα. Το παιχνίδι κυλούσε και στο 42΄ο Παπουλής έχασε τεράστια ευκαιρία αφού και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν τυχερός και απέκρουσε εξ επαφής το πλασέ μετά την ωραία πάσα του Περέιρα.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν απόδοση και κατέβαιναν πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να μένει στη «λευκή» ισοπαλία.

Δυστυχώς εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δεχθήκαμε το γκολ, όταν μετά από απευθείας φάουλ και ασταθή απόκρουση του Μολ, στην επαναφορά ήρθε το γκολ για τον αντίπαλο. Στο 56΄μεγάλη απόκρουση του Μολ αποσόβησε το δεύτερο γκολ, ενώ έγινε και η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιαννιώτα να μπαίνει στη θέση του Περέιρα.

Οι ποδοσφαιριστές μας πλέον προσπαθούσαν για την ισοφάριση και στο 69΄ένα απευθείας φάουλ του Γιαννιώτα πέρασε έξω. Στο 70΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Σάλαι και να αλλάζει το σύστημα της ομάδας μας με τέσσερις πλέον στην άμυνα και τον Ενσούε παρτενέρ του Γιούστε. Στο 75΄ωραίο σουτ του Γιαννιώτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80΄έγινε και τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Καρ να μπαίνει στη θέση του Παπουλή, για να γίνει η ύστατη προσπάθεια στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα. Στο 83΄μετά από σέντρα και απόκρουση του αμυντικού με το κεφάλι, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ζελάγια και πέρασε έξω, μια άτυχη στιγμή για την ομάδα μας να ισοφαρίσει.

Η ομάδα μας εξασκούσε πίεση και στο 84΄ο διαιτητής ελέγχεται για παράβαση στην περιοχή στον Καρ, ενώ στο 86΄μια κεφαλιά του Ζελάγια ήταν και πάλι άστοχη. Στο 87΄ήρθε η ισοφάριση με ωραίο δυνατό γυριστό σουτ του Γκάκπε!!!

Στο 90΄ένα φάουλ του Αγκίρε ο Ζελάγια μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά την έστειλε άουτ, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας συνέχιζαν να πιέζουν για δεύτερο γκολ. Τα λεπτά καθυστερήσεων ήταν τρία με τους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν την τελευταία προσπάθεια χωρίς όμως να έρθει το πολυπόθητο δεύτερο γκολ!

Comments
To Top