ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Άδικη πέρα για πέρα η χθεσινή(10/11) ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Με την ομάδα μας να έχει πολύ καλή απόδοση και ίσως να κάνει το καλύτερο της παιχνίδι.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζοέλ Μολ: Είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ίσως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο γκολ, όπως και ολόκληρος ο αμυντικός μηχανισμός, αφού δεν κυνήγησαν το “ριμπάουντ”. Στα “χαιλαιτ” της βραδιάς η εκπληκτική απόκρουση του, σε κεφαλιά του αντιπάλου.

Αττίλα Σάλαι: Έπαιξε πολύ σωστά, κάλυψε την θέση του και με σχετική ευκολία αναχαίτιζε τους αντιπάλους και ειδικά τον Τάμαρι.

Έκτορ Γιούστε: Νικητής στις περισσότερες μάχες, έβγαζε ηρεμία και ξεκινούσε από πίσω την οργάνωση του παιχνιδιού.

Εμίλιο Νσούε: Αγωνίστηκε σαν δεξί στόπερ με οδηγίες να ανεβαίνει και να βοηθά και επιθετικά. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σαν στόπερ σε σύστημα με 4 πίσω. Ήταν απροσπέλαστος, αλάνθαστος και ξεχειλισμένος από πάθος. Φαίνεται να βρίσκει την φόρμα του και αυτό βοηθάει αφάνταστα.

Σάσα Μάρκοβιτς: Βελτιωμένος και αυτός με πολλές βοήθειες, μεσοαμυντικά. Αν είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε και να σκοράρει.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Πολύ καλός και ο Κύπριος μέσος, που είναι η βάση της ομάδας και από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι. Η ποιότητα του, του επιτρέπει να αμύνεται και να επιτίθεται με την ίδια ευκολία και στον ψεσινό αγώνα το έδειξε.

Ζοάο Πέδρο: Καλό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που πλαισιώθηκε από τον Γιαννιώτα. Μάρκαρε σωστά και έβγαλε αρκετές σέντρες και πάσες στην αντίπαλη περιοχή.

Ντιέγκο Αγκίρε: Άλλο ένα εκπληκτικό παιχνίδι, άλλη μια ασσίστ και άλλη μια ολοκληρωμένη εμφάνιση τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Φακούντο Περέιρα: Έκανε μέτριο παιχνίδι, δεν βοήθησε στο παιχνίδι της ομάδας και σωστά έγινε αλλαγή.

Φώτης Παπουλής: Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Ελλαδίτης. Έδινε βοήθειες αμυντικά ,ενώ επιθετικά είχε αρκετές ενέργειες. Πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε ρήγματα. Πολύ καλή εμφάνιση.

Σέργκε Γκακπέ: Έχασε μια άχαστη ευκαιρία. Πήρε προσπάθειες αλλά ήταν καλά κλεισμένος. Όταν μπήκε βοήθεια, απελευθερώθηκε και βοήθησε αρκετά, σκοράροντας και το γκολ της ισοφάρισης.

Εμίλιο Ζελάγια: Πέρασε στο παιχνίδι για να δώσει κι άλλη επιθετικότητα και το κατάφερε αφού γέμισε την περιοχή.

Γιάννης Γιαννιώτας: Άλλαξε τον Περέιρα και μαζί άλλαξε το τέμπο του  παιχνιδιού. Έδωσε και άλλη πνοή και δημιούργησε ρήγματα. Πρόσθεσε πάθος και ένταση και έγινε αισθητός στον αντίπαλο.

Νταν Καρ: Πέρασε στο τέλος για να γεμίσει κι άλλο η περιοχή και αυτό έγινε αφού η πίεση ανέβηκε κι άλλο. Ατομικά δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Φαίνεται να βρίσκει την λύση με τον νέο τρόπο παιχνιδιού που προβλέπει 3 στην οπισθοφυλακή και τον Νσούε να βοηθάει δεξιά. Απόκτησε αυτοπεποίθηση και μόνο πάνω μπορεί να κοιτάξει πλέον. Διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα και έκανε 3 σωστές αλλαγές που βοήθησαν. Ειδικά με την είσοδο του Γιαννιώτα και την τριάδα Νσούε, Πέδρο, Γιαννιώτα στα δεξιά, το γήπεδο κατηφόρισε και η πίεση ήταν ασφυκτική. Το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας μας τόσο σε απόδοση όσο και τακτικά.

Comments
To Top