ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η «μετάλλαξη» του Σωτηρίου εντός δύο λεπτών!(video)

Τα σφύριζε όλα μονόπλευρα και σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα δεν έπειθε κανένα ότι θα ήταν ακριβοδίκαιος και ότι θα μοίραζε το καρπούζι στα ίσα!

Έκανε αυτά που έκανε, 2 πέναλτι τα «κατάπιε», δεύτερες κίτρινες για το ΑΠΟΕΛ δεν τις είδε ποτέ, πειθαρχικός έλεγχος ενεργούσε κατά το δοκούν αλλά η προσέγγιση του απέναντι σε 2 ποδοσφαιριστές, στον Σοούζα και τον Παπουλή, να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη  και η «μετάλλαξη» του αυτή εντός 2 λεπτών τότε μόνο θρασύτατη μπορεί να χαρακτηριστεί!

Στο 25’ ο Σούζα κάνει καθαρό φάουλ στον Παπουλή για κίτρινη κάρτα, στη συνέχεια της φάσης ο Χάμπος προσπαθεί να εκτελέσει το φάουλ γρήγορα και ο Σούζα προκλητικά δεν τον αφήνει και αντί ο διαιτητής να τον κιτρινίσει και να του κάνει αυστηρές συστάσεις χαριεντίζεται μαζί του ανταλλάζοντας χαμόγελα!

Δύο λεπτά αργότερα εξαντλεί την αυστηρότητα του στον Παπουλή, αυτή την φορά δεν μοιράζει χαμόγελα, και τον κιτρινίζει γιατί παραπονιέται ότι ενώ ο συμπαίκτης του εκτελεί γρήγορα το πλάγιο άουτ, ο διαιτητής διατάζει επανάληψη γιατί υπήρχε δήθεν δεύτερη μπάλα στο γήπεδο!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά εντός 2 λεπτών αλλά ο μόνος που μένει εκτεθειμένος είναι ο ίδιος γιατί πλέον τον έχει μυριστεί ο φίλαθλος κόσμος, ένα διαιτητή που μας τον είχαν συστήσει τάχα δίκαιο, ουδέτερο και μακριά από τα παρασκήνια!

Comments
To Top