ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τα 2 πέναλτι που «έβγαζαν» μάτια και ο «νέος» Μοράις! (video)

Δεν περιμέναμε τον αντιπαθητικό κ. Σκαπούλλη να μας φωτίσει ψες (11/11) αν οι περιπτώσεις των 2 πέναλτι που διεκδικήσαμε ήταν παραβάσεις ή όχι αφού ήταν κάτι που φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού από το γήπεδο και ακόμα και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ενδεχομένως να τα σφύριζε!

Ειδικά η πρώτη περίπτωση στο 43’ αν ο διαιτητής έκανε τα αυτονόητα και ευστοχούσαμε στο πέναλτι, ο γράφων πιστεύει ότι ο Απόλλωνας θα κέρδιζε, έστω και αν την περσινή περίοδο στις 2 περιπτώσεις που προηγηθήκαμε στο Τσίρειο στο τέλος χάσαμε τον αγώνα!

Μέσω του πιο κάτω βιντεογραφήματος αναδεικνύεται ότι μετά την αποχώρηση του Νούνο Μοράις ένας «νέος» Μοράις, ο Λούκας Σόουζα, ξαναγεννιέται που απολαμβάνει την ίδια διαιτητική ασυλία του πρώην συμπαίκτη του!

Θυμίζουμε ότι ο Σοόυζα δέχεται κίτρινη στο 37’ ενώ μπορούσε να δεχτεί νωρίτερα σε 2 φάσεις στο 16’ και 24’ και ακολούθως στην έναρξη του Β’ ημιχρόνου όντας κιτρινισμένος, στο 47’ και στο 70’ δεν παίρνει, σκανδαλωδώς, την άγουσα για τα αποδυτήρια σε 2 φάσεις που ήταν η ερμηνεία της 2ης κίτρινης κάρτας!

Comments
To Top