ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Έξω όλοι οι αλλόθρησκοι που πολεμούν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ συνεχώς και με κάθε τρόπο»

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(13/11) οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και τις διαιτησίες.

Αναλυτικά:

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, περήφανοι οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ,

Είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε με τα πάντα τα οποία αφορούν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Γι’ αυτό υπάρχουμε και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης μας! Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, απλά το συμπληρώνει.

Ας μιλήσουμε λοιπόν λίγο για μπάλα..

Ναι, μάλιστα, αυτός ήταν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ! Αυτό ζητήσαμε να βλέπουμε και τίποτε άλλο. Πάθος, διάθεση, δίψα, μαχητικότητα και τσαμπουκά, ΣΕΒΑΣΜΟ στον κόσμο μα πάνω απ’ όλα στο ιερό έμβλημα του ΘΡΥΛΟΥ μας.

Ναι ρε, αυτό! Να πατάς τον αντίπαλο και να αναγκάζεις τον «νάμπερ ουάν» τους να ξεφτιλίζεται, να πέφτει και το τελευταίο κάστρο..

Κανένας δεν σας έμεινε, το έχετε συνειδητοποιήσει; Όλοι καμένα χαρτιά πλέον. Μίλα μου μετά για προκατάληψη..

Η συνέχεια όμως ήταν όλα τα λεφτά. Η Cytavision η οποία μετέδιδε το παιχνίδι για λογαριασμό της ΚΟΠ TV, αρνείται λέει να δώσει το βίντεο στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενώ είναι υποχρέωση της!

Δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε να εξαφανίζονται φάσεις ειδικά από το συγκεκριμένο κανάλι. Να θυμίσουμε πως ανήκει σε Ημικρατικό οργανισμό για όσους το ξεχνάνε. Τα αυτονόητα λέμε τα οποία αγνοούν όλοι οι άλλοι.

Μάγκες, ανοχή τέλος. Οι πόρτες κλείνουν! Έξω όλοι οι αλλόθρησκοι που πολεμούν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ συνεχώς και με κάθε τρόπο.

Στο γήπεδο μας θα μπαίνουν μόνο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ δημοσιογράφοι. Υπόδουλα τσιράκια που τρυπώνουν για να κάνουν τα θελήματα των αφεντικών τους κομμένα από δω και πέρα. Απαίτηση μας από τον επίσημο ΑΠΟΛΛΩΝΑ να τους κλείσει τις πόρτες να τελειώνουμε.

Χάσαμε έδαφος, πληρώσαμε τα λάθη μας, τους χαρίσαμε πλεονέκτημα. Προσπαθούμε ακόμη να συνέλθουμε..

Τα «χτυπήματα» αποδεικνύουν απλά πόσο πολύ μας υπολογίζουν και μας φοβούνται.

Καλά κάνουν..

Υ.Γ.: ΦΟΥΤΕΡ ΚΑΣΚΟΛ ΚΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!

Comments
To Top