ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα μετρήσουμε δυνάμεις με την ΑΕΚ…»

Ο προπονητής της ομάδας μας, Αντώνης Κωνσταντινίδης μίλησε σήμερα(14/11) στο Ράδιο Πρώτο για την εξαιρετική παρουσία της καλαθοσφαιρικής ομάδας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ τόνισε πως στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν κάτι που το είχαμε στο μυαλό . Ήταν δυο εντός έδρας παιχνίδια. Βάλαμε στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Από κει και πέρα πήραμε άλλα δυο δύσκολα παιχνίδια με ΕΘΑ και Ομόνοια. Μας ικανοποιεί αφάνταστα. Έχουμε μια νεαρή ομάδα και είναι σημαντικό οι ίδιοι να νιώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Στόχος είναι παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε, ώστε να έχουμε ισορροπία ως ομάδα. Αύριο θα μετρήσουμε δυνάμεις με την ΑΕΚ και νομίζω θα μιλάμε με πιο ασφαλή συμπεράσματα. Είναι διαφορετικό πρωτάθλημα η κανονική περίοδος και τα Play offs. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε περισσότερα πράγματα.

Το πρωτάθλημα μας είναι δυο ταχυτήτων. Μια κατηγορία μόνος του ο Κεραυνός. Από κει και πέρα οι άλλες ομάδες, με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ να έχουν περισσότερο προϋπολογισμό. Θα γίνει μεγάλη μάχη για τις άλλες τρεις θέσεις της τετράδας».

Comments
To Top